(Poistunut julkaisusta)

Löneräknare
Azets

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2019
Azets är ledande leverantör av ekonomi-, löne- och HR-tjänster i Norden. Vi är ett kunskapsdrivet företag som kombinerar data, teknologi och expertis för att ge mer värde till våra kunder. Azets-koncernen har 3 000 anställda, varav 650 är I Finland. Azets är en del av CogitalGroup, en global koncern som specialiserat sig på företagstjänster. Mer information om vårt företag finns på www.azets.fi

Vår växande organisation söker nu en ny expert till vårt kontor i Ekenäs

Löneräknare

Vi förväntar oss att du har erfarenhet av löneräknarens arbetsuppgifter och en lämplig bakgrund. Du vill växa och utvecklas som lönekonsult för vilken kundservice, konsultation och elektronisk förvaltning hör till de dagliga arbetsuppgifterna. Som person är du glad och samarbetsvillig, du kan också effektivt utnyttja olika program och du har lätt för att lära dig nya saker. Erfarenhet av olika kollektivavtal samt tidigare användning Personec W är ett plus.

Vi erbjuder dig ett intressant, ansvarsfullt och utmanande jobb med trevliga arbetskamrater och en charmig arbetsmiljö på vårt kontor i Raseborg, Ekenäs där moderna verktyg och informationskällor används. Vårt omfattande nätverk av experter stöder dig i specifika frågor relaterade till ditt arbete.

Anställningsförhållandet är tillsvidare och jobbet börjar omedelbart efter att vi har hittat rätt person.

Ta tag i utmaningen och sänd in ansökan så snart som möjligt, men senast den 31.1.2019.

För mer information, vänligen kontakta Dennis Barman, regionchef, tel. 010 756 4301.