Lomittava vuoromestari
Vantaan Energia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2020

Haussa lomittava vuoromestari energianhankinnan ja sähköverkon käytön asiantuntijatehtäviin!

Sähköliiketoimintaamme kuuluva käyttökeskus hoitaa fyysiseen energianhankintaan liittyviä tehtäviä ja ohjaa sähkönjakeluverkoston käyttöä käyttövarmuuden sekä turvallisuuden varmistamiseksi. Haemme nyt käyttökeskukseen lomittavaa vuoromestaria. Tehtävässä suunnittelet lähiajan sähkön- ja kaukolämmön hankinnan sekä toteutat tarvittavat kaupat energian tukkumarkkinoilla. Kehität fyysisen energianhankinnan ja kaupankäynnin työmenetelmiä sekä käyttökeskuksen valvomon työskentely-ympäristöä. Ohjaat sähköverkkojen kytkentöjä sekä häiriöselvitystä niin hallitussa arjessa kuin myrskyn silmässä turvaten asiakkaittemme sähkönsaannin ja kentällä työskentelevän henkilöstömme turvallisuuden.

Huolehdit lisäksi käyttökeskuksen työvuorojen hallinnasta sekä vuoromestareiden lomituksista. Työn lomittavasta roolista johtuen, työskentelet vaihtelevasti niin vuorotyössä kuin päivisin toimistoaikana. Näin ollen työsi ei tule koskaan olemaan pelkkää kahdeksasta neljään puurtamista.


MIKSI MEILLE TÖIHIN?

Nykyaikainen vastuullinen energiantuotanto ja ilmastonmuutoksen hillitseminen edellyttävät innovatiivisia uusia ratkaisuja. Olemme rohkea energia-alan uudistaja, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Mielestämme sinun on lisäksi hyvä tietää, että

  • meillä pääset mukaan eturivin työhön hiilineutraalien energiaratkaisujen löytämiseen ja ainutlaatuisiin projekteihimme ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi
  • vaikka teet töitä itsenäisesti, rinnallasi hommia paiskii kivenkova osaajajoukko, joka ei jätä ketään pulaan vaan on tukenasi ympäri vuorokauden sekä arkena että pyhänä
  • onnistuminen työssäsi näkyy suoraan yrityksemme tuloksessa
  • tehtävä on monipuolinen yhdistelmä käyttökeskuksen vuoromestarin tehtäviä sekä valvomotyön kehittämistä

Vantaan Energian yrityskulttuurille on ominaista uudistushenkinen kehittäminen ja työntekijöiden ammattitaidon kehittymisen tukeminen muuttuvassa maailmassa. Lisäksi olemme aina panostaneet työhyvinvointiin ja työturvallisuuteen sekä moderneihin työvälineisiin.


TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMISEN AVAIMET

Me saamme energiaa onnistumisista! Organisaatiossamme arvostetaan aktiivista ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä yhteistyökykyä. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä tehtävässä:

  • Sinulla on tehtävään soveltuva sähköalan alempi korkeakoulututkinto, kuten teknikko tai insinööri.
  • Olet jo kerryttänyt työkokemusta sähköverkoista tai energia-alalta ainakin muutaman vuoden ajalta.
  • Eduksesi katsomme osaamisen energian tukkumarkkinoista sekä energiantuotannosta.
  • Et hätkähdä tiukoissakaan tai muuttuvissa tilanteissa ja toimit aina asiakkaidemme parhaaksi.
  • Toimit sujuvasti yhteistyössä eri tehtävissä toimivien työkavereidesi ja sidosryhmiemme kanssa.
  • Hyödynnät taitavasti tietojärjestelmiä osana työtäsi.


LISÄTIEDOT

Tuleeko mieleesi jotain kysyttävää tehtävästä tai meistä työnantajana? Lisätietoa sinulle antaa perjantaina 20.11. klo 13.00 - 15.00 sekä tiistaina 24.11. klo 13.00 - 15.00 välillä puhelimitse ja sähköpostitse käyttökeskuksen päällikkö Jani Asikainen, 050 436 1186, etunimi.sukunimi@vantaanenergia.fi.

Teetämme valitulle henkilölle huumausainetestin ja turvallisuusselvityksen.


HAKUOHJEET

Kerrothan meille hakemuksessasi, mitä aiempaa tehtävään soveltuvaa kokemusta sinulla on ja miksi olet mielestäsi sopiva henkilö tähän tehtävään. Hae tehtävää täyttämällä hakemuksesi urasivullamme 29.11.2020 mennessä. Toimithan nopeasti, täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot