(Poistunut julkaisusta)

Lomarengas Levi - Huoltomies
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018

Haemme vakituiseen ja täysipäiväiseen työsuhteeseen Leville kiinteistö- ja pienkonehuollosta kiinnostunutta huoltomiestä!

Lomarengas on Suomen vanhin ja suurin vuokrattavien loma-asuntojen välityspalvelu. Liki 4000 kotimaan kohteen valikoimassa on rantamökkejä, hiihtokeskusmökkejä ja -huoneistoja, sekä luksushuviloita ja eräkämppiä. Asiakkaat tulevat kotimaasta, Länsi-Euroopan maista ja Venäjältä. Lomarenkaan sopimuskumppaneina on n. 2000 vuokramökin omistajaa. Lomarenkaan liiketoiminta kasvaa Levillä ja avaamme alueella uudenlaisen "Local Officen", jossa tulee työskentelemään huoltomiehen lisäksi vakituinen ja ympärivuotinen aluepäällikkö.

Lomarengas Levi / Huoltomies

Lomarengas Levin Huoltomies vastaa alueen loma-asuntojen huollosta, kiinteistönhuoltoon liittyvistä tehtävistä sekä pienkone- ja laitteistohuollosta. Huoltomiehen esimiehenä toimii alueelle samanaikaisesti rekrytoitava aluepäällikkö.

Huoltomiehen vastuulle kuuluvat mm. seuraavat Leviä koskevat tehtävät:

-mökkihuolto

-kiinteistönhoitajan tehtävät

-pienkone- ja laitteistohuolto (mm. moottorikelkat ja lumilingot)

-asiakasneuvonta ja -ohjaus

-saapuvien ja lähtevien asiakkaiden seuranta varauskanavasta

Tehtävä sisältää myös yhteistyötä Lomarenkaan tytäryhtiön, Villi Pohjola Oy:n kanssa. Villi Pohjola Oy välittää kansainvälisenä matkanjärjestäjänä (Destination Management Company) asiakkailleen monipuolisia ohjelmapalveluita, joiden kysyntä Levin alueella on vahvassa kasvussa. Molemmat yhtiöt käyttävät osin samoja toimitiloja.

Edellytykset:

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, itsenäisyyttä ja hyviä organisointitaitoja, sillä työskentely tapahtuu itsenäisesti ja ympäri Levin aluetta. Lisäksi joustavuus työaikojen ja tehtävän sisällön suhteen kuuluvat työnluonteeseen, sillä tehtävät vaihtelevat paljon myös vuodenaikojen mukaan. Apuna huoltomiehellä on Lomarenkaan kokenut ja ammattitaitoinen organisaatio sekä alueella toimiva aluepäällikkö. Sujuva suomen sekä englannin kielen suullinen ja riittävä kirjallinen taito ovat välttämättömyys. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Lomarengas operoi pääosin erilaisilla digitaalisilla alustoilla ja järjestelmillä, joten selainpohjaisten varausjärjestelmien riittävä hallinta kuuluu ammatillisiin edellytyksiin.

Tarjoamme:

Vakituisen ja ympärivuotisen työsuhteen vakavaraisessa alan markkinajohtajayrityksessä yhdessä Lomarenkaan palveluhenkisen, motivoituneen ja tavoitehakuisen porukan kanssa.

Levin matkailualue tarjoaa kansainvälisen työympäristön vahvasti kasvavan matkailualan parissa. Levistä on kehittymässä ympärivuotinen kaikkia kansainvälisiä asiakassegmenttejä puhutteleva destinaatio. Levin Sirkan kylä on Lapin muuttovoittoisimpia kyliä.

Lisätietoja tehtävästä Opteam / Barona Lapin Rekrytointikonsultti Jyry Lehtoniemi, jyry.lehtoniemi@opteam.fi tai 0504131220 (soittopyyntö tekstiviestillä). Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Lisätietoja Lomarenkaasta https://www.lomarengas.fi/

Työpaikkana on Levi ja tehtävän luonteen vuoksi työskentely edellyttää vakituista asumista Levillä tai lähialueella.

Hakemukset palkkatoiveineen ja liitteineen viimeistään 29.7.2018 oheisen hakulinkin kautta. Sähköpostihakemuksia emme valitettavasti pysty huomioimaan.

Täytämme paikan välittömästi soveltuvan henkilön löydyttyä, joten hae heti!

Edellytykset työnsaannille: Asiakaspalveluhenkisyys
Eduksi luettavat asiat: Mökkihuolto, Laitehuolto ja korjaus, ATK-taidot, Kiinteistönhoitajan-kokemus, Pienkonekorjaaja