(Poistunut julkaisusta)

Lomarengas Levi - Aluepäällikkö
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2018

Vakituiseksi aluepäälliköksi Lomarenkaan Leville avattavaan toimipisteeseen!

Lomarengas on Suomen vanhin ja suurin vuokrattavien loma-asuntojen välityspalvelu. Liki 4000 kotimaan kohteen valikoimassa on rantamökkejä, hiihtokeskusmökkejä ja -huoneistoja, sekä luksushuviloita ja eräkämppiä. Asiakkaat tulevat kotimaasta, Länsi-Euroopan maista ja Venäjältä. Lomarenkaan sopimuskumppaneina on n. 2000 vuokramökin omistajaa. Lomarenkaan liiketoiminta kasvaa Levillä ja avaamme alueella uudenlaisen "Local Officen", jossa tulee työskentelemään aluepäällikön lisäksi vakituinen ja ympärivuotinen huoltomies.

Lomarengas Levi / Aluepäällikkö

Lomarengas Levin aluepäällikkö / Area Manager vastaa alueen loma-asuntojen vuokraustoiminnan kasvusta sekä arjesta. Aluepäällikkö operoi läheisesti useamman Lomarenkaan toiminnon kanssa.

Aluepäällikön vastuulle kuuluvat mm. seuraavat Leviä koskevat tehtäväkokonaisuudet:

-matkanjärjestäjäyhteistyö

-mökkihuolto

-siivoustoiminnot

-varauskanavahallinta

-asiakasneuvonta ja -ohjaus

-alueen tulostavoitteiden täyttymisestä

Tehtävä sisältää sekä palvelujen myyntiä että niiden tuotantoa. Arvostamme tämän vuoksi aikaisempaa matkailualan kokemusta. Toimivan ja laadukkaan alihankkijaverkoston luominen ja hallinta on yksi aluepäällikön päävastuista.

Tehtävä sisältää myös työtehtäviä Lomarenkaan tytäryhtiön, Villi Pohjola Oy:n toimeksiannosta. Villi Pohjola Oy välittää kansainvälisenä matkanjärjestäjänä (Destination Management Company) asiakkailleen monipuolisia ohjelmapalveluita, joiden kysyntä Levin alueella on vahvassa kasvussa. Molemmat yhtiöt käyttävät osin samoja toimitiloja.

Edellytykset:

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, itsenäisyyttä, hyviä organisointitaitoja, verkostoitumiskykyä alueen toimijoiden kanssa sekä joustavuutta työaikojen ja tehtävien sisällön parissa. Apuna aluepäälliköllä on Lomarenkaan kokenut ja ammattitaitoinen organisaatio. Sujuva suomen sekä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito on välttämättömyys. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Lomarengas operoi pääosin erilaisilla digitaalisilla alustoilla ja järjestelmillä, joten selainpohjaisten varausjärjestelmien sujuva käyttö kuuluu ammatillisiin edellytyksiin.

Tarjoamme:

Vakituisen ja ympärivuotisen työsuhteen vakavaraisessa alan markkinajohtajayrityksessä yhdessä Lomarenkaan palveluhenkisen, motivoituneen ja tavoitehakuisen porukan kanssa.

Levin matkailualue tarjoaa kansainvälisen työympäristön vahvasti kasvavan matkailualan parissa. Levistä on kehittymässä ympärivuotinen kaikkia kansainvälisiä asiakassegmenttejä puhutteleva destinaatio. Levin Sirkan kylä on Lapin muuttovoittoisimpia kyliä.

Lisätietoja tehtävästä Opteam / Barona Lapin Rekrytointikonsultti Jyry Lehtoniemi, jyry.lehtoniemi@opteam.fi tai 0504131220 (soittopyyntö tekstiviestillä). Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Lisätietoja Lomarenkaasta https://www.lomarengas.fi/

Työpaikkana on Levi ja tehtävän luonteen vuoksi työskentely edellyttää vakituista asumista Levillä tai lähialueella.

Hakemukset palkkatoiveineen, videovastauksineen ja liitteineen viimeistään 29.7.2018 oheisen hakulinkin kautta. Sähköpostihakemuksia emme valitettavasti pysty huomioimaan.

(kts. haku: https://o2.barona.fi/lomarengas-levi---aluepaallikko-5b3207b17af3b70d932af2e7

Täytämme paikan välittömästi soveltuvan henkilön löydyttyä, joten hae heti!

Edellytykset työnsaannille: Matkailuala, Tulosvastuu, Kirjallinen ja suullinen englanti, Asiakaspalvelu
Eduksi luettavat asiat: Majoitusliiketoiminta