(Poistunut julkaisusta)

Lomaosakemyyjä Holiday Club Resorts Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2018Työn kuvaus:
  Haemme asiakkaallemme Holiday Club Resorts Oy:lle myyjiä Vantaan Flamingoon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työntekijä tulee työllistymään suoraan Holiday Club Resorts Oy:n palvelukseen. Työsuhde alkaa kesäkuun alussa. Holiday Club Resorts Oy on Euroopan johtava viikko-osakeyritys ja merkittävä vapaa-ajan asumisen ja matkailun toimija.
 
Myyjänä tulet tapaamaan potentiaalisia asiakkaita, joiden kanssa Holiday Clubin markkinointitiimi on jo sopinut sinulle tapaamisen. Työ on kokopäivätyötä ja työajat ovat ti, pe ja la klo 9-17 ja ke ja to klo 13-20.
 
Saat työhön kattavan perehdytyksen. Tämän lisäksi saat jatkuvan tuen sekä valmennuksen omalta tiimiltäsi ja esimieheltäsi. Holiday Club Resorts Oy tarjoaa työntekijöilleen mahtavat edut, erittäin kilpailukykyisen palkan sekä provisiomallin kautta mahdollisuuden edetä vieläkin parempiin ansioihin. Aloitusvaiheessa turvattu ansiotaso 3000€ / kk.
 
Etsimme aktiivisia, kehittymishaluisia ja tuloshakuisia henkilöitä. Arvostamme erinomaisia vuorovaikutustaitoja, kykyä kuunnella asiakasta sekä kunnianhimoista asennetta. Tehtävä ei edellytä alan koulutusta, mutta toivomme hakijalla olevan jo hieman aiempaa kokemusta myyntitehtävistä.
 
Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toimi pian. Lähetä hakemuksesi Adeccon sivuilla www.adecco.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Konsultti Mia Kettunen numerosta 040 845 1012 tai sähköpostitse mia.kettunen@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Loma-osakemyyjä


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Mia Kettunen, 040 845 1012


Toimipaikka:  VANTAA