Lomakesuunnittelija, Finlandia Group, Helsinki
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Etsimme nyt finanssialan asiakkaallemme Finlandia Group:lle

 

LOMAKESUUNNITTELIJAA,

 

kokoaikaiseen työsuhteeseen yrityksen Helsingin keskustan toimistoon. Lomakesuunnittelijan tehtävänä on suunnitella erilaisia finanssialalla käytettäviä lomakkeita, asiakirjoja ja dokumentteja, kuten esimerkiksi rahastojen merkintälomakkeita. Suunnittelussa käytetään apuna tiettyjä standardeja, joita täytyy noudattaa alalla. Työkaluina tehtävässä toimivat esimerkiksi Microsoft Office- sekä Adobe- sovellukset.

 

Työssä tarvittavia ominaisuuksia ovat tarkkuus, huolellisuus ja hyvä paineensietokyky, sillä välillä on kiire. Tehtävä vaatii myös itsenäistä otetta työhön. Työssä tarvittavat kielet ovat suomi ja englanti, ruotsin ja espanjan kielistä on hyötyä mutta ne eivät ole mitenkään pakollisia. Tehtävä on kokoaikainen, joustavilla toimistotyöajoilla.

 

Tämä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa hakea nopeasti jos olet kiinnostunut. Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla. Valittu henkilö työllistyy tehtävään ensin Adeccon kautta, mutta myöhemmin on mahdollisuus vakinaistua suoraan Finlandia Groupin työntekijäksi. Muista laittaa hakemukseen palkkatoiveesi mukaan. Lisätietoja tarvittaessa antaa Adeccon HR-konsultti Juhani Äikäs, 0406634711, juhani.aikas@adecco.fi.

 

 


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1269422
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki