(Poistunut julkaisusta)

Loma-asuntojen siivoojia (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019

Etsimme Tampereella sijaitsevaan asiakasyritykseemme

LOMA-ASUNTOJEN SIIVOOJIA

perjantaityöhön.

Kohteet ovat korkeatasoisia loma-asuntoja Tampereen keskustan tuntumassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Työtä on tarjolla tarvittaessa työhön kutsuttavana kerran viikossa, aina perjantaiaamusta alkaen. Toivomme tekijöiltä hyvää perjantai-käytettävyyttä. Tämä on ideaali työ esim. opiskelijalle opintojen oheen!

Perjantaivuoron pituus on viikoittain 5-8 h.

Olet etsimämme tekijä, mikäli:

  • olet työssäsi reipas ja oma-aloitteinen 
  • hoidat tehtäväsi tunnollisesti ja huolellisesti
  • fyysisesti raskas työ sopii sinulle

Aikaisempi siivouskokemus katsotaan hakijan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä työhön saa kattavan perehdytyksen. Tärkeintä on reipas asenne! 

Jos olet kiinnostunut tehtävästä, täytä hakemus pikimmiten. Tekijöille on tarvetta pikaisesti, joten täytämme paikkoja jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä arkisin klo 9-15 välillä henkilöstökonsultti Elisa Häkliltä, p. 044 740 4502.

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.