(Poistunut julkaisusta)

Loistokarin saari-isäntä/emäntä
Höyrylaiva osakeyhtiö s/s Ukkopekka

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019

Haemme iloiseen porukkaamme kesätyöntekijöitä. Kaikilta hakijoilta edellytämme ahkeruutta, positiivista palveluasennetta ja yhteistyökykyä.

Nyt olisi tarjolla taatusti uniikki ja erilainen kesätyö!

Loistokarin saari-isäntä/emäntä tai pariskunta.

Haemme iloista, reipasta sekä toimeliasta henkilöä/pariskuntaa. Olet valmis asumaan touko- elokuun pienellä kallioluodolla. Pääasiallisina työtehtävinä ovat kalan savustaminen, saaren huolto- ja kunnossapito sekä asiakaspalvelu. Työ vaatii huomattavan suurta itsenäisyyttä ja kykyä asua eristyksissä pienellä saarella. Erähenkisyys ja kohtuullinen fyysinen kunto ovat työn tekemisen kannalta välttämättömiä. Kokemus ruuan valmistuksesta, kalan savustamisesta ja veneilystä katsotaan eduksi. Oikealla asenteella Loistokari tarjoaa ikimuistoisen kesätyön. Vaatimuksena hygieniapassi. Alkoholipassi suotava, ei pakollinen. Ajokortti ja mahdollisuus oman kuljetuksen järjestämiseen katsotaan eduksi. Työ sopii myös vireälle eläkeläispariskunnalle. Loistokarin saari on s/s Ukkopekan pääasiallinen iltaristeilykohde.

Työ on pitkälti haalarit päällä kalojen savustamista ja "kesämökkitöiden' tekoa. Huippusesonkina savustettavia kaloja on kymmeniä kiloja. Työ on omiaan saaristoromantiikkaan tottuneille, ei siitä unelmoiville! Huomioithan tämän.
Saarelaisilla on oma pieni vene käytössään.

Täytäthän lomakkeen.