(Poistunut julkaisusta)

Lohkovastaava
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme etsii LOHKOVASTAAVAA rakentamiseen Jyväskylään.

Suomi ei ole vielä valmis. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden viihtyisiä kaupunkeja, koteja ja työpaikkoja. Asiakasyrityksemme rakentaa onnellista elämää, se on heidän tavoite. He uskovat, että onnistuakseen työntekijöiden on oltava onnellisia ja inspiroituneita. Yritys haluaa panostaa työympäristöön, jossa kannustetaan rohkeuteen ja kehittymiseen. Yritys palkitsee, tarjoaa tukea ja parhaita ammattilaisia kollegoiksi.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta rakennusmestarin koulutusta sekä useamman vuoden kokemusta rakentamisesta. Lisäksi hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot ja aktiivinen työote korostuvat toimiessasi keskeisten sidosryhmien kanssa. Henkilöllä tulisi olla voimassa oleva työturvallisuus- ja tulityökortti.

Seuraava osaaminen katsotaan eduksi:

Eduksi katsotaan aiempi kokemus vastaavista tehtävistä.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen tehtävän infra-alan näköalapaikalla, missä pääset hyödyntämään alan kehittyneimpiä työmenetelmiä. Tarjoamme erinomaiset urakehitysmahdollisuudet, monipuoliset henkilöstöedut sekä reilut ja ammattitaitoiset työkaverit. Työyhteisössä jokaisen työpanosta arvostetaan – meillä ihmiset viihtyvät ja pääsevät vaikuttamaan. Meillä tehdään töitä rehdisti, rohkeasti ja taidolla

Lisätiedot ja hakeminen

Valittu henkilö rekrytoituu suoraan Asiakasyritykseemme. Työssä noudatetaan 6kk koeaikaa.

Jos tunnistit itsesi ja kiinnostui avoimesta paikasta, hae tehtävää järjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä – LOHKOVASTAAVA. Huomioi, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnan heti oikean henkilön löydyttyä. Vain järjestelmän kautta osoitetut hakemukset huomioidaan hakuprosessissa. Haku suoritetaan
yhteistyössä Temp-Team Finland Oy:n kanssa.

Lisätietoja antaa TEMP-TEAMin Anni Pekkarinen ma-pe klo 9-16 puh. 045 874 2890 / Kristiina Kallio 040 500 2830 Hakuaika päättyy 23.08.2019.