(Poistunut julkaisusta)

Lohkokoonnin osastopäällikkö
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.3.2020

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä? 

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

LOHKOKOONNIN OSASTOPÄÄLLIKKÖÄ


Tehtäviisi kuuluu

Lohkokoonnin osastopäällikkönä resursoit, organisoit ja johdat osastoa määriteltyjen budjettien ja aikataulujen mukaisesti. Toimit yhteistyössä telakan oman organisaation ja alihankkijoiden kanssa ja vastaat lohkokoonnin toiminnan kehittämisestä määrätietoisesti ja pitkäjänteisesti.


Toivomme hakijalta

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (DI tai ins.), vahvaa osaamista raskaasta teräsrakentamisesta sekä useamman vuoden työkokemusta teollisuusliiketoiminnassa vastaavissa tehtävissä.

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset kykyä ja näyttöä tuotanto-organisaation menestyksekkäästä johtamisesta sekä oma-aloitteisuutta, hyviä esimiestaitoja ja itsenäistä työskentelyotetta.

Lisäksi tarvitset hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.  

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia! 


Lisätietoja antaa

Tommi Tähtinen
Lohkotehtaan johtaja
tommi.tahtinen@meyerturku.fi
040 747 1590