(Poistunut julkaisusta)

Logistikkoja kuljetustehtäviin kesätöihin
Tuomi Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

Etsimme nyt logistiikka-alasta innostuneita ja positiivisella, oppimishaluisella asenteella varustettuja kesätyöntekijöitä logistikon tehtäviin postinlajittelukeskukseen sekä tavarakuljetuksiin TAYS:ille ja Hatanpään sairaalaan. Tavarakuljetusten tehtävissä hoidetaan asiakkaan sisäisiä huoltokuljetuksia, kuten pyykki- ja jätekuljetuksia. Postin lajittelukeskuksessa tehtävään kuuluu esim. postin lajittelua ja postin kuljettamista toimipisteisiin. Hatanpäällä lajittelukeskuksen tehtäviin kuuluu myös näyte- ja välinehuoltokuljetukset.

Työ on vuorotyötä, jota tehdään myös iltaisin (Hatanpäällä 18:30 asti ja TAYS:illa klo 22:00 asti) sekä viikonloppuisin. Molemmat tehtävät alkavat toukokuun puolella perehdytyksellä. Kuljetusten työt kestävät elokuun loppuun ja lähettien heinäkuun loppuun.

Etsimämme henkilö

Tehtävään soveltuva aiempi työkokemus on toivottavaa, mutta se ei ole edellytys; kokemusta tai koulutusta tärkeämpää onkin aktiivinen ja innokas asenne sekä kiinnostus ja motivaatio logistiikan työtehtäviä kohtaan. Voit olla esimerkiksi logistiikka-alan koulutuksen käynyt tai suorittaa parhaillaan opintoja. Trukkikortti ei ole välttämätön, mutta trukin ajotaito on eduksi. Tehtävässä tarvitaan myös IT-taitoja, jotta hallitset työssä käytettävät tietojärjestelmät ja laitteet. Luonteeltaan fyysinen ja liikkuva työ vaatii lisäksi huolellista ja tarkkaavaista otetta. Soljahdat helposti mukaan rentoon porukkaamme ja omaat hyvät tiimityötaidot ja positiivisen asenteen!

Työsuhde-edut

Olemme tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni- kampanjassa ja sitoutuneet sen periaatteisiin. Kesätyöntekijämme pääsevät perehdytysohjelmassamme tutustumaan toisiin kesätyöntekijöihin, sekä tehtäväänsä yhdessä ammattitaitoisen henkilöstömme kanssa. Pääset työskentelemään rinta rinnan rennon ja asiantuntevan henkilöstömme kanssa kesän pituisella matkallasi. Palkkauksemme perustuu Avaintyönantajat AVAINTA ry:n työehtosopimukseen, lisäksi kesätyöntekijämme pääsevät henkilöstöetuuksiemme piiriin!

Anna viime vuoden kesätyöntekijöidemme kertoa sinulle lisää kokemuksistaan!

Haku

Alkoiko kiinnostus versoa? Siinä tapauksessa lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 16.2 mennessä. Erityisesti meitä kiinnostaisi kuulla, mikä tässä tehtävässä sinua innostaa, mitä soveltuvaa osaamista sinulla olisi tehtävää ajatellen ja mikä sinua motivoi. Pääset tutustuman kesätyöhakijoiden rekrytointipolkuun täältä.

Lisätietoa tehtävistä antavat TAYS:illa Arto Ylinen numerosta 050 375 2243 ja Hatanpäällä Jarmo Pylkki to 30.1. klo 10-11:00, to 6.2 klo 10-11:00 ja to 13.2. klo 10-11:00 numerosta 040 180 4312. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen rekrytointi@tuomilogistiikka.fi