(Poistunut julkaisusta)

Logistikkoja kesätöihin varastolle
Tuomi Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

Etsimme nyt varastoalasta innostuneita ja oppimishaluisia kesätyöntekijöitä logistikon tehtäviin varastollemme. Palvelemme asiakkaitamme modernissa varastossamme Lahdesjärvellä. Varaston tehtäviin sisältyy mm. tavaran vastaanottoa, keräilyä, pakkaamista ja hyllyttämistä. Työ on 2-vuorotyötä aikavälillä 5:45-20:00. Tehtävät alkavat toukokuun puolivälistä ja kestävät elokuun loppuun.

Etsimämme henkilö

Tehtävään soveltuva aiempi työkokemus on toivottavaa, mutta se ei ole edellytys; kokemusta tai koulutusta tärkeämpää onkin aktiivinen ja innokas asenne sekä kiinnostus ja motivaatio logistiikan työtehtäviä kohtaan. Voit olla esimerkiksi logistiikka-alan koulutuksen käynyt tai suorittaa parhaillaan opintoja ammattikorkeakoulussa tai yliopistolla. Trukkikortti ei ole välttämätön, mutta trukin ajotaito on eduksi. Tehtävässä tarvitaan myös IT-taitoja, jotta osaat käyttää työssä varastonhallintajärjestelmäämme.

Hyvä asiakaskokemus on sinulle lähellä sydäntä ja työskentelytyylisi on itsenäinen, oma-aloitteinen ja vastuuta ottava. Työ varastolla on luonteeltaan fyysistä ja liikkumista vaativaa, joten huolellinen ja tarkkaavainen ote tehokkaalla tekemisellä on avain onnistumiseen. Soljahdat helposti mukaan rentoon porukkaamme ja omaat hyvät tiimityötaidot ja positiivisen asenteen.

Työsuhde-edut

Olemme tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni- kampanjassa ja sitoutuneet sen periaatteisiin. Kesätyöntekijämme pääsevät perehdytysohjelmassamme tutustumaan toisiin kesätyöntekijöihin, sekä tehtäväänsä yhdessä ammattitaitoisen henkilöstömme kanssa. Pääset työskentelemään rinta rinnan rennon ja asiantuntevan henkilöstömme kanssa kesän pituisella matkallasi. Palkkauksemme perustuu Avaintyönantajat AVAINTA ry:n työehtosopimukseen, lisäksi kesätyöntekijämme pääsevät henkilöstöetuuksiemme piiriin!

Anna viime vuoden kesätyöntekijöidemme kertoa sinulle lisää kokemuksistaan!

Haku

Alkoiko kiinnostus versoa? Siinä tapauksessa lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 16.2 mennessä. Erityisesti meitä kiinnostaisi kuulla, mikä tässä tehtävässä sinua innostaa, mitä soveltuvaa osaamista sinulla olisi tehtävää ajatellen ja mikä sinua motivoi. Pääset tutustuman kesätyöhakijoiden rekrytointipolkuun täältä.

Lisätietoa tehtävistä antaa varastoesimies Mika Malinen ti 28.1. klo 15-16:00, ti 4.2. klo 15-16:00 ja 11.2. klo 15-16:00 numerosta: 040 801 6464. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen rekrytointi@tuomilogistiikka.fi