(Poistunut julkaisusta)

Logistikko
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2018
Kiinnostaisiko työ elektroniikkatuotteiden parissa Pohjoismaiden johtavassa IT-huollon liikkeessä?

Etsimme nyt Suomen suurimpaan Apple-tuotteiden huoltoon erikoistuneeseen yritykseen vahvistusta nimikkeellä

LOGISTIKKO


Päivittäisiin tehtäviisi kuuluvat tuotteiden vastaanottaminen, varastointi, pakkaustehtävät, tuotteiden lähettäminen sekä jonkin verran kokoonpanotehtäviä. Toimenkuva on monipuolinen, vaihteleva, ja hakijan odotetaan kykenevän itsenäiseen työskentelyyn.

Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa. Työt alkavat sopimuksen mukaan, viimeistään syys-lokakuussa. Työpaikka sijaitsee Helsingin keskustassa.


Toivomme sinulta

Työskentelyotteesi on oma-aloitteinen ja reipas. Työ vaatii huolellista ja tarkkaavaista otetta. Olet lisäksi nopea oppimaan ja puhut suomen kieltä sujuvasti.

Tehtävään annetaan hyvä perehdytys, joten kokemusta vastaavista logistikon tehtävistä ei edellytetä, mutta aikaisempi kokemus työelämästä katsotaan eduksesi.


Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle

• Kokemusta kansainvälisen IT-huollon logistiikkatoiminnoista
• Mukavan työilmapiirin ja positiivisen tekemisen meiningin
• Huipputekijöille tarjoutuu mahdollisuus edetä kiinnostuksen ja taitojen perusteella mcaren organisaatiossa


Kerro siis meille, miksi olisit loistava vahvistus mcaren joukkoon! Käy jättämässä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - Logistikko (ID 6003). Hakuprofiiliin saat liitettyä mukaan hakemuskirjeen ja ansioluettelon. Hakuprofiiliin saat liitettyä mukaan hakemuskirjeen ja ansioluettelon.

Lisätietoja tehtävästä antaa TEMP-TEAMin HR-konsultti Anna-Greta Marttila joko sähköpostilla agm@temp-team.fi tai soittamalla numeroon 045 127 9543.


mcare Oy on vuonna 2010 perustettu Apple-tuotteisiin keskittynyt palveluyritys. mcare on kasvanut merkittäväksi toimijaksi Apple-palveluyritysten joukossa ja ovat Suomen suurin pelkästään Apple-teknologian ympärille tuotettuihin palveluihin keskittynyt yritys. Yritysasiakkaiden joukossa on muun muassa Suomen johtavia mainos- ja arkkitehtitoimistoja, asiantuntijaorganisaatioita ja oppilaitoksia.