(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkavastaava - ProtosDemos Oy
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2019

ProtosDemos on suomalaiseen muotoiluun, suunnitteluun ja tuotteiden valmistukseen erikoistunut nuorekas ja innovatiivinen yritys, jonka näkymät, visiot ja tuotteet ovat vertaansa vailla. ProtosDemos on saavuttanut vakaan aseman suomalaisilla designmarkkinoilla, mutta vauhti kiihtyy yhä. ProtosDemos innostuu, tekee, vakuuttaa ja vaikuttaa yhä enemmän myös maailmalla.

Kiivaan kasvuvauhtimme edelleen jatkuessa kaipaamme energiseen porukkaamme Halikkoon osaavaa LOGISTIIKKAVASTAAVAA vakituiseen työsuhteeseen ottamaan kokonaisvaltaisen vastuun varastotoiminnoistamme.

Tehtävässä pääset huolehtimaan niin tavaroiden vastaanottamisesta ja lähettämisestä kuin myös kaikesta siltä väliltä. Huolehdit varastomme siisteydestä ja siitä, että asiakastoimitukset sujuvat ajallaan, mikä edellyttää myös aktiivista kommunikointia tuotantomme kanssa. Rutiineja löytyy, mutta yksikään päivä ei lopulta ole edeltäjänsä kaltainen. 

Yrittäjähenkisyys, hyvät yhteistyötaidot ja ongelmanratkaisukyky ovat ominaisuuksia, joita arvostamme. Lisäksi vastuu omasta työstä ja kyky hahmottaa asioita loogisesti ovat ohjanneet työtäsi ennenkin. Meillä et törmää kankeaan toiminnanohjausjärjestelmään vaan asioiden etenemistä seurataan helppokäyttöisen Trello-työkalun avulla. Toivomme varastosta vastaavalta henkilöltämme myös trukinajotaitoa.

Odotamme henkilökunnaltamme sitoutumista, joustoa ja me-henkistä asennetta, mutta olemme valmiita myös antamaan paljon. Meillä saat huolenpitoa, vapautta, vastuuta ja tilaa omalle tavallesi työskennellä. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan, johon voit vaikuttaa itse oman työsi ja asenteesi kautta.

Heittäydy mukaan rentoon porukkaamme ja ota oma paikkasi!

Rekrytointiprosessia hoitaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo.

Kiinnostuitko? Lisätietoja Jenniltä Henkilöstötalolta: jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi, p. 010 230 6523

Haethan pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Tiedätkö jonkun, joka soveltuisi juuri tähän työhön? Vinkkaa hänestä meille ja voit itse tienata! Vinkata voit täällä: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/. Tämän tehtävän vinkkipalkkio on 200 euroa!