Logistiikkavastaava päiväleireille 2021 - Kesätyö
Leirikesä ry

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2020

Tehtävän sijaintina Helsinki/pääkaupunkiseutu. Kokoaikainen kesätyö, 7 viikkoa ajalla 24.5.2021–9.7.2021. 1 avoin paikka.

 

Logistiikkavastaavaksi päiväleireille 2021

Etsimme Leirikesän järjestämille päiväleireille logistiikkavastaavaa. Logistiikkavastaava huolehtii eri leirien tarvitsemista tavarahankinnoista, ylläpitää kesänajan varastoa ja suunnittelee ja huolehtii päiväleirien logistiikan toteutuksesta.

Leirikesä ry järjestää ensi kesänä huippusuosittuja Partiolaisten päiväleirejä, ruotsinkielisiä Scouternas Dagsläger -päiväleirejä, sekä kansainvälisiä päiväleirejä International Day Camps. Leirit järjestetään kesäkuun aikana Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla.

Neljän viikon aikana leireillä käy arviolta lähes 2 500 noin 7–12-vuotiasta leiriläistä yli 30 eri leiripaikassa. Henkilökuntaa koko kesäkauden aikana yhteensä noin 90–100 ja yksittäisellä leirillä 3 henkilöä.

 

Logistiikkavastaavan päätehtävänä on huolehtia eri leirien tarvitsemista tavarahankinnoista, ylläpitää kesänajan varastoa sekä suunnitella ja huolehtia päiväleirien logistiikan toteutuksesta yhteistyössä palvelupäällikön kanssa. Logistiikkavastaava on leirin projektiryhmän jäsen.

Projektiryhmä suunnittelee ja valmistelee tulevan kesän leirejä yhteistyössä leirinjohtajan kanssa. Projektiryhmässä työskentely on monipuolista, vastuullista sekä antaa erilaisia eväitä myös monia muita työtehtäviä varten. Työssäsi pääset kehittämään leirejä, jättämään oman kädenjälkesi Leirikesän historiaan ja kurkistamaan Leirikesään syvemmin.

Logistiikkavastaava (vähintään 18-vuotias, B-ajokortti ja vähintään vuoden ajokokemus)

 • huolehtii leirien tarvitsemista tavarahankinnoista
 • suunnittelee palvelupäällikön kanssa yhteistyössä päiväleirien logistiikan ja huolehtii sen toteutuksesta
 • vastaa kuskien ajojärjestelystä
 • vastaa leirien kesänajan varastosta
 • huolehtii omalta osaltaan tiedon kulusta leirien ja toimiston välillä
 • tukee ohjaajia ja mahdollistaa ohjelmaan keskittymisen leirillä
 • hoitaa muut esihenkilön antamat tehtävät
  • Palkkauksemme noudattaa Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta
  • palkkaluokka kesällä G19C, katso palkkaesimerkit ↗

Logistiikkavastaavan tehtävä on alkukevään ajan osa-aikainen, jonka jälkeen kokoaikainen. Kevään valmistelutyöt vievät arviolta noin 20 tuntia. Työn tekemiseen käytettävään aikaan vaikuttaa oma tapa työskennellä. Lisäksi työmäärä voi hieman vaihdella tekijän osaamisesta riippuen.

Logistiikkavastaavan tulee osallistua henkilökunnalle järjestettäviin koulutuksiin ainakin osaksi aikaa. Päiväleirien henkilöstölle järjestetään yksi koulutusviikonloppu tai useampia arki-iltojen koulutuksia.

Työajat ovat keväällä joustavia, jonkin verran iltaan ja viikonloppuun painottuvia ja enimmäkseen itsenäistä ja itseohjattavaa työskentelyä määräaikojen rajoissa.

Valmisteluajalta maksetaan kokonaispalkka 300 € ja kesäkaudella palkka määräytyy tehtävän työmäärän mukaan kuukausi- tai viikkopalkkana.

Edellytämme tehtävään hakevalta vähintään 18 vuoden ikää, B-luokan ajokorttia (vähintään 1 vuoden ajokokemus), mahdollisuutta osa-aikatyöhön keväällä ja kokoaikaista työsuhdetta ajalle 24.5.2021–9.7.2021.

Eduksi katsomme aiemman työkokemuksen Leirikesältä tai Partiolaisten päiväleireiltä (missä tahansa tehtävässä), halun kehittyä työntekijänä ja kehittää leiritoimintaa omalta osaltasi sekä hyvät yhteistyötaidot.

 

Viimeinen hakupäivä tähän tehtävään on ke 20.1.2021. Jos kaikki sujuu suunnitellusti, niin haastattelemme sopivimmat ehdokkaat lähtökohtaisesti viikoilla 5–7 ja valinnat ilmoitetaan viimeistään viikolla 10.

Lisätietoa tehtävästä antavat Päiväleirien leirinjohtaja Jalmari Stenberg ✉ (p. 044 723 8111) ja  Leirikesän toimisto ✉ (p. 09 8865 1280).

 

Katso tämä ilmoitus Leirikesän omilla verkkosivuilla » napauttamalla tästä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot