Logistiikkatyöntekijöitä
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2021

Kaipaatko uusia työmahdollisuuksia logistiikan alalta?

Tarjoamme jatkuvasti varasto- ja kuljetusalan töitä Turun alueella. Voit olla jo alasi kokenut ammattilainen tai innokas oppimaan uutta - kauttamme voit löytää itsellesi ja elämäntilanteeseesi juuri sopivan työpaikan.

Työnkuvasi varastotyöntekijänä voi sisältää esimerkiksi tavaran vastaanottoa, lähetystä tai hyllytystä. Kauttamme on myös mahdollista kartuttaa työkokemusta vaikkapa keräilystä tai tuotteiden pakkaamisesta. Varastoalan tehtävissä työtä voi tehdä sekä aamu- että iltavuoroissa, joten kerrothan hakemuksessasi myös vuorovalmiudestasi. Pääosin työ on kokoaikatyötä.

Toivomme sinulta hieman aiempaa kokemusta edellä mainituista työtehtävistä. Trukinajotaidosta on ehdottomasti hyötyä, mutta se ei ole välttämätöntä. Varastoalan työtehtävissä edellytetään hyvää fyysistä kuntoa, sillä työ on liikkuvaa ja saattaa pitää sisällään tavaran nostelua ja siirtelyä käsin.

Töitä saattaa olla tarjolla saman tien, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti. Liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa HR-konsultti Maarit Jolla, puh. 040 657 5527 (maarit.jolla@adecco.fi).

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa, ja siinä me olemme maailman parhaita. Adecco on osa Adecco Groupia, maailman johtavaa henkilöstöpalvelualan yritystä. Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten. Olemme lähelläsi, sillä palvelemme kattavasti ympäri Suomen. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen. Olemme apunasi urasi eri käänteissä niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1519051
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.11.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Maarit Jolla (maarit.jolla (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Turku