Logistiikkatyöntekijöitä
Transval Henkilöstöpalvelut

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2021

Haemme Jyväskylän alueelle logistiikkatyöntekijöitä!

Työpiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Jyväskylässä. Työtehtäväsi koostuvat pääasiassa pakkaamisesta, keräilystä sekä materiaalinkäsittelystä trukilla teollisuuden tuotantoympäristössä. Työpisteesi voi olla esimerkiksi lähettämössä tai vastaanotossa, riippuen aikaisemmasta osaamisestasi. Työajat ovat normaalisti arkipäivinä aamuvuoroa, mutta sinulla tulee olla valmius työskennellä myös kahdessa vuorossa. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

 

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla:

- Ahkera ja asiakaspalveluhenkinen asenne

- Joustavuutta ja luotettavuutta

- Kykyä omaksua uusia työtehtäviä nopeasti

- Hyvä suomen kielen taito

- Hyvä fyysinen kunto

 

Lisäksi eduksesi on, mikäli sinulla on jo kokemusta logistiikkaympäristöstä sekä eri työkoneiden käytöstä. Myös voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit katsotaan eduksi. 

 

Meiltä saat:

- Kattavan perehdytyksen tuleviin työtehtäviisi

- Roolin osana kasvavaa organisaatiota

- Pitkäaikaisen työpaikan

 

Jätäthän hakemuksesi heti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikkoja täytetään tarpeen mukaan.

 

Teemu Juntunen

Rekrytointikoordinaattori

teemu.juntunen@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi


Ota yhteyttä:

Sähköposti: rekrytointi@transval.fi
Sijainti: Jyväskylä
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1464208
  • Tehtäväalue: Varastotyöt
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä