Logistiikkatyöntekijöitä
Transval Henkilöstöpalvelut

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020

Haemme Jyväskylän alueelle asiakaspalvelutaitoisia logistiikkatyöntekijöitä!

Työpiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Jyväskylässä. Työtehtäväsi koostuvat pääasiassa pakkaamisesta, keräilystä sekä materiaalinkäsittelystä trukilla teollisuuden tuotantoympäristössä. Työajat sijoittuvat maanantaista perjantaihin klo 7.00 - 17.00 välille ja työt alkavat sopimuksen mukaan marras-tammikuun aikana.

 

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla:

- Ahkera ja asiakaspalveluhenkinen asenne

- Joustavuutta ja luotettavuutta

- Kykyä omaksua uusia työtehtäviä nopeasti

- Hyvä suomen kielen taito

- Hyvä fyysinen kunto

- Kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä sekä käsityökaluista

 

Lisäksi eduksesi on, mikäli sinulla on jo kokemusta logistiikkaympäristöstä sekä siltanosturin käytöstä. Myös voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit katsotaan eduksi. 

 

Meiltä saat:

- Kattavan perehdytyksen tuleviin työtehtäviisi

- Roolin osana kasvavaa organisaatiota

- Pitkäaikaisen työpaikan

 

Jätäthän hakemuksesi heti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikkoja täytetään jo marraskuun aikana.

 

Topi Lehikoinen

Henkilöstökoordinaattori

topi.lehikoinen@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

 


Ota yhteyttä:

Puhelin: 0405497001
Sähköposti: rekrytointi@transval.fi
Sijainti: Jyväskylä
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot