(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijöitä
Transval Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020

Pidätkö työskentelystä raskaiden koneiden parissa?

Etsimme tekijöitä betonielementtien varastointiin

Työsi pitää sisällään varastoon saapuvien betonielementtien vastaanottoa, varastointia ja lähettämistä. Työssä käsitellään raskaita elementtejä, joiden siirtely ei tapahdu käsin, vaan koneellisesti, eli nostimia ja työkoneita apuna käyttäen. Elementtien siirtelyssä käytetään esimerkiksi pyöräkuormaajaa, vetomestaria sekä nostimia. Työskentely tapahtuu suurilta osin ulkoilmassa.

Työ on pitkäkestoinen ja töitä tehdään kahdessa vuorossa klo 6-14 ja 14-22 vuoroviikoin. Olethan joustava ja positiivisen asenteen omaava henkilö, joka on valmis oppimaan uusia työtehtäviä. Työ vaatii tekijältään joustavuutta työajoissa sekä erinomaista fyysistä kuntoa.

Edellytämme hakijoilta

  • täysi-ikäisyyttä
  • hyvää suomen kielen taitoa
  • reipasta asennetta työntekoa kohtaan

Eduksesi on

  • kokemus erilaisista työkoneista
  • kokemus nostimista
  • kokemus varastotyöstä
  • aito kiinnostus työtä ja työkoneita kohtaan
  • voimassa oleva työturvallisuuskortti

 

Työt alkavat heti sopivien tekijöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti klikkaamalla Hae tähän työpaikkaan.

Haku loppuu 6.12.2020

Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja työt pääset aloittamaan sopimuksen mukaan.

 

Teemu Juntunen

Rekrytointikoordinaattori

teemu.juntunen@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi


Ota yhteyttä:

Sähköposti: rekrytointi@transval.fi Sijainti: Järvenpää