(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijöitä
Transval Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020

Haemme Lahden alueelle logistiikkatyöntekijöitä

Aloittelijalle ja uran alkutaipaleella olevalle tulevaisuuden osaajalle meiltä löytyy useampikin tehtävä. Tulevat tehtäväsi voivat olla vastaanotosta pakkaamiseen ja tavaroiden keräämisestä lajitteluun. Tehtävien vaihdellessa toimipisteittäin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä me perehdytämme sinut työtehtäviin. Riittää, kun otat mukaasi reippaan asenteen ja halun oppia uutta.

Kokeneille osaajille löydämme osaamistasi vastaavaa työtä. Osaamiseesi voi kuulua esimerkiksi vastapainolla, työntömastolla, pyöräkuormaajalla tai jollain muulla trukilla ajaminen. Olet logistiikka-alan ammattilainen, joka tuntee varastotoiminnot tavaran vastaanotosta – varastoinnin kautta – lähettämiseen. Meillä on sinulle töitä.

Tarjoamme monipuolisia logistiikka-alan töitä useissa Lahden alueella sijaitsevissa yksiköissä sekä lähikunnissa. Toimipisteissä on mahdollista työskennellä joustavasti osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti. Töitä on mahdollista tehdä maanantaista sunnuntaihin niin aamu-, päivä-, ilta- kuin yövuoroissa, juuri sinun elämäntilanteesi mukaan.

Tarjoamme sinulle:

  • Joustavat työajat
  • TES:n mukaisen palkan
  • Perehdytyksen työtehtäviin
  • Laadukkaat työvaatteet

Odotamme Sinulta:

  • Haluat oppia uutta ja kehittyä #asenneratkaisee
  • Oma-aloitteisuutta
  • Tiimityöskentelytaitoja
  • Täysi-ikäisyyttä
  • Sitoutuneisuutta sovittuihin työvuoroihin

 

Töitä on mahdollista tehdä kokoaikaisesti sekä osa-aikaisesti, kerrothan hakemuksessa, kuinka paljon pystyt työskentelemään ja miksi juuri sinä sopisit osaksi tiimiämme.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti Hae tätä paikkaa -linkin kautta.

 

Tuomas Laihanen

Alue-esimies

tuomas.laihanen@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi


Sähköposti: rekrytointi@transval.fi Sijainti: Lahti