(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijöitä
Metso Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Etsimme asiakkaallemme Metso Minerals Oy:lle oma-aloitteisia ja reippaita

LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÖITÄ monipuolisiin varaston työtehtäviin.

Tehtäviin kuuluvat tuotteiden keräily, tuloutus ja hyllytys, kuorman purku ja lastaus sekä muut yleiset varaston työtehtävät. Tehtävänkuvaa on mahdollista laajentaa valittavan henkilön kokemuksen ja osaamisen mukaan. Tehtävässä työskennellään kahdessa vuorossa ja työt alkavat mahdollisimman pikaisesti. Työn arvioitu kesto on vähintään syksyyn 2018 saakka.

Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta vastaavista varaston tehtävistä sekä trukin ajotaitoa. Kokemus SAP:in käytöstä on etu, mutta tärkeämpää on reipas ja oma-aloitteinen asenne. Etsimämme henkilö on vastuullinen ja oma-aloitteinen tekijä, jolla on hyvä pelisilmä työtehtävien priorisoinnin suhteen. Tehtävässä vaaditaan työturvallisuuskortti. Mikäli sinulta ei sellaista löydy jo taskustasi, olemme valmiit osallistumaan kortin suorittamisesta aiheutuviin kustannuksiin.

Työ alkaa heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävästä antaa: Anna-Leena Mustonen / Sihti & Adecco, puh. 050 386 9112 / anna-leena.mustonen@adecco.fi.

Metso kuuluu alallaan maailman johtaviin teollisuusyrityksiin. Tarjoamme laitteita ja palveluja luonnonvarojen kestävään käsittelyyn ja virtaukseen kaivos-, kivenmurskaus-, kierrätys- ja prosessiteollisuudessa. Ainutlaatuinen osaamisemme ja innovatiiviset ratkaisumme auttavat asiakkaitamme tehostamaan toimintaansa, vähentämään riskejä ja parantamaan kannattavuutta. Metson osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. Yhtiön liikevaihto oli noin 2,7 miljardia euroa vuonna 2017. Metsolla on yli 12 000 työntekijää yli 50 maassa.