(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijöitä, UUSIMAA
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

Haluatko työn, jossa pääset liikkumaan, tienaamaan mukavasti sekä jättämään työt päivän jälkeen työpaikalle ja nauttimaan vapaa-ajasta? Jatka lukemista!

Etsimme pääkaupunkiseudulle ja Uudellemaalle LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÖITÄ.  

Tällä hetkellä heti pääsisi aloittamaan varastolla Hyvinkäällä tai Sipoossa! Logistiikkatyöntekijänä työskentelet varastoympäristössä. Saatat tehdä esim. ääni-, valo- tai manuaalikeräystä, pakkausta sekä käyttää erilaisia keräyskoneita tai laitteita. Työkohteet sijaitsevat eri puolilla pääkaupunkiseutua tai heti pääkaupunkiseudun läheisyydessä. Varastotyö on usein vuorotyötä. Työskentelet vain yhdessä työpaikassa, jolloin sinulle tulee kyseisen paikan työvuoro- ja palkkausmalli tutuksi.

Tässä voitkin nyt siis jättää avoimen hakemuksesi logistiikka-alan tehtäviin ja kertoa meille, millainen työ sinua kiinnostaa, missä päin pystyt liikkumaan ja kuinka pitkäksi aikaa etsit töitä. Tavoitteemme on pystyä tarjoamaan sinulle hyvä työpaikka!

Logistiikka-alalla et välttämättä tarvitse aiempaa työkokemusta. Työssä menestyt, kun sinulla on:

- reipas, fyysistä työtä pelkäämätön asenne

- hyvä fyysinen kunto

- tarkkuutta ja rutiininsietokykyä.

Kontaktoimme jokaisen hakijan elokuun aikana. Lisätietoja voit kysyä Ilona Castrénilta numerosta: 050 585 7006 tai sähköpostitse ilona.castren@personalhuset.fi

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi