(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijöitä työmaaympäristöön
Kahva Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2019
Kahva Oy
Kahva Oy on vuonna 2017 perustettu logistiikkapalveluja tarjoava yritys. Tarjoamme laadukkaita logistiikkapalveluita rakennussektorin asiakkaillemme. Tavoitteenamme on tehdä rakennusprojektien logistiikasta mahdollisimman turvallista, toimivaa ja yhtenäistä. Asiakkaitamme ovat muun muassa Suomen suurimmat rakennusyritykset kuten NCC, YIT, SKANSKA, FIRA, SRV, LUJA jne.
Toimenkuva
Etsitkö pitkäaikaista työsuhdetta logistiikkapalveluja tarjoavassa yrityksessä? Oletko luonteeltasi motivoitunut työntekijä ja haluatko päästä ripeään työtahtiin tottuneen tiimin matkaan?

Haemme Kahva Oy:lle useampaa logistiikkatyöntekijää (haalaajaa) työmaaympäristöön pääkaupunkiseudun työmaille! Kahva Oy tarjoaa tiimiläisilleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön, mukavat kollegat, kilpailukykyisen palkkauksen sekä edut.

Työtehtäviin kuuluu muun muassa:

- materiaalien siirtotyöt työmailla
- materiaalien inventointi ja järjesteleminen
- tiivis yhteistyö työmaan työnjohdon kanssa

Työaika pääsääntöisesti klo 7-16 välillä, myös satunnaiset iltavuorot mahdollisia. Työhön saat hyvän perehdytyksen ja työmailla tukenasi on osaava ja rento tiimi. Oikean henkilön löydyttyä ja hommien alkaessa sujua, pääset tekemään töitä motivoivalla urakkapalkalla.
Odotamme sinulta
Tehtävässä menestyy oma-aloitteinen, töitä pelkäämätön ja myös tiimityöhön taipuva hyvä tyyppi. Työnkuvaan koulutetaan, joten hyvä asenne ratkaisee! Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa.

Sinulta löytyy myös seuraavia ominaisuuksia:

- hyvää ja periksiantamatonta asennetta
- järjestelmällisyyttä ja huolellisuutta
- sitoutuneisuutta ja määrätietoisuutta
Muut tiedot
Työn aloitus on mahdollisimman pian. Työllistyt suoraan Kahva Oy:lle 6kk kokoaikaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen, jatko on erittäin mahdollinen. Hyvälle tyypille tarjotaan varmasti töitä jatkossakin!

Toimi pian ja hae tehtävää jättämällä hakemuksesi ja CV:si. Haastattelemme jo hakuajan puitteissa ja haetut paikat täytetään mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikoordinaattori Milla Äikäs, p. 040 307 5053.
Kesto
6-12kk, jatko todennäköinen
Lisätietoja
Milla Äikäs, milla.aikas@vmp.fi, 0403075053
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.09.2019 mennessä.