(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijöitä työmaaympäristöön
Kahva Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019
Kahva Oy
Kahva Oy on vuonna 2017 perustettu logistiikkapalveluja tarjoava yritys. Tarjoamme laadukkaita logistiikkapalveluita rakennussektorin asiakkaillemme. Tavoitteenamme on tehdä rakennusprojektien logistiikasta mahdollisimman turvallista, toimivaa ja yhtenäistä. Asiakkaitamme ovat muun muassa Suomen suurimmat rakennusyritykset kuten NCC, YIT, SKANSKA, FIRA, SRV, LUJA jne.
Toimenkuva
Haemme asiakasyrityksellemme useampaa logistiikkatyöntekijää rakennustyömaaympäristöön pääkaupunkiseudun työmaille. Kahva Oy tarjoaa tiimiläisilleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön, mukavat kollegat, kilpailukykyisen palkkauksen sekä edut.

Työtehtäviin kuuluu muun muassa:

-Materiaalien siirtotyöt työmailla
-Materiaalien inventointi ja järjesteleminen
-Tiivis yhteistyö työmaan työnjohdon kanssa

Työaika pääsääntöisesti klo 7-16 välillä, myös iltavuorot mahdollisia. Työhön saat hyvän perehdytyksen ja työmailla tukenasi on aina osaava tiimi. Oikean henkilön löydyttyä ja hommien alkaessa sujua, pääset tekemään töitä motivoivalla urakkapalkalla.
Odotamme sinulta
Tehtävässä menestyy oma-aloitteinen, töitä pelkäämätön ja myös tiimityöhön taipuva hyvä tyyppi. Työnkuvaan koulutetaan, joten hyvä asenne ratkaisee! Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa.

Sinulta löytyy myös seuraavia ominaisuuksia:

-Hyvää ja periksiantamatonta asennetta
-Järjestelmällisyyttä ja huolellisuutta
-Sitoutuneisuutta ja määrätietoisuutta
Muut tiedot
Työt alkavat mahdollisimman pian. Työllistyt suoraan asiakasyritykseemme 6kk kokoaikaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen, jatko erittäin mahdollinen. Hyvälle tyypille tarjotaan varmasti töitä jatkossakin.

Toimi pian ja hae tehtävää lähettämällä työhakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkkaamalla kiinnostavaksi tehtävä Logistiikkatyöntekijöitä työmaaympäristöön. Liitä mukaan myös CV. Haastattelemme jo hakuajan puitteissa ja haetut paikat täytetään mahdollisimman pian.
Kesto
6-12kk
Lisätietoja
Tiina Sandell, milla.aikas@vmp.fi, 0403075053
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 18.08.2019 mennessä.