(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijöitä tuorevarastolle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.7.2018

Kiinnostaako sinua pitkäaikainen varastoalan 3-vuorotyö itsenäisellä työnkuvalla ja hyvillä ansiomahdollisuuksilla?

Etsimme nyt kokoaikaisia LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÖITÄ asiakkaallemme Suomen suurimpaan ja moderneimpaan logistiikkakeskukseen Sipooseen. Tehtävä painottuu logistiikkakeskuksen starttivaiheeseen, ja työn kestoksi arvioimme 6–12 kk.

Logistiikkatyöntekijänä vastaat pitkälti automatisoidun logistiikkakeskuksen käsin tehtävistä työvaiheista. Työskentelet tuoretuotteiden parissa +4 – +8 asteen lämpötilassa. Työ on fyysistä ja liikkuvaa – nostoja ja askeleita kertyy siis reilusti.

Pääset tekemään monipuolisesti seuraavia tehtäviä:

- äänikeräykseen, jossa keräilet ääniohjauksen mukaisesti asiakastilauksen mukaiset tuotteet

- valokeräykseen, jossa keräilet valo-ohjauksen avulla asiakastilauksen mukaiset tuotteet

- uudelleenpakkaukseen, jolloin purat suuremmat tuote-erät pienempiin varastoitaviin laatikoihin tai

- manuaalikeräykseen, jossa keräät, tarroitat ja lemppaat asiakastilauksen mukaiset erät automaattilinjastoon

Tässä työssä tulet menestymään, kun sinulla on:

- reipas, fyysistä työtä pelkäämätön asenne

- hyvä fyysinen kunto

- tarkkuutta ja rutiininsietokykyä

Tarjoamme sinulle itsenäiset työtehtävät, jotka sijoittuvat 3-vuororytmissä vaihtuviin aamu-, ilta- ja yövuoroihin (klo 6–14, 14–22 ja 22–06). Viikonlopputöitä on keskimäärin joka neljäs viikonloppu. Palkkaus muodostuu kaupan TES:n taulukkotuntipalkasta, vuoro- ja olosuhdelisistä sekä työtulokseen perustuvasta suoritepalkkauksesta. Palkattavien henkilöiden kanssa solmimme aluksi 6 kk pituisen määräaikaisen työsuhteen, jonka jälkeen on myös mahdollisuus töiden jatkumiseen tai jopa vakinaistumiseen.

Logistiikkakeskus sijaitsee Sipoossa Lahden moottoritien varrella. Julkinen liikenne kulkee työvuorojen alku-ja loppuaikoina Helsingin keskustasta sekä Keravan juna-asemalta suoraan logistiikkakeskukselle. Omalla autolla liikkuville on myös varattu reilusti maksutonta pysäköintitilaa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään pikaisesti oheisen linkin kautta. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi