Logistiikkatyöntekijöitä tuorevarastolle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2018

Kiinnostaako sinua pitkäaikainen varastoalan 3-vuorotyö itsenäisellä työnkuvalla ja hyvillä ansiomahdollisuuksilla?

Etsimme nyt kokoaikaisia LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÖITÄ asiakkaallemme Suomen suurimpaan ja moderneimpaan logistiikkakeskukseen Sipooseen. Tehtävä painottuu logistiikkakeskuksen starttivaiheeseen, ja työn kestoksi arvioimme 6–12 kk.

Logistiikkatyöntekijänä vastaat pitkälti automatisoidun logistiikkakeskuksen käsin tehtävistä työvaiheista. Työskentelet tuoretuotteiden parissa + 4–8 asteen lämpötilassa. Työ on fyysistä ja liikkuvaa – nostoja ja askeleita kertyy siis reilusti.

Päivittäiset työtehtäväsi voivat sijoittua esimerkiksi:

- uudelleenpakkaukseen, jolloin purat suuremmat tuote-erät pienempiin varastoitaviin laatikoihin


- valokeräykseen, jossa keräilet valo-ohjauksen avulla asiakastilauksen mukaiset tuotteet tai

- manuaalikeräykseen, jossa keräät, tarroitat ja lemppaat asiakastilauksen mukaiset erät automaattilinjastoon.

Tässä työssä tulet menestymään, kun sinulla on:

- reipas, fyysistä työtä pelkäämätön asenne


- hyvä fyysinen kunto

- tarkkuutta ja rutiininsietokykyä sekä hyvä keskittymiskyky.

Tarjoamme sinulle itsenäiset työtehtävät, jotka sijoittuvat 3-vuororytmissä vaihtuviin aamu-, ilta- ja yövuoroihin (klo. 6–14, 14–22 ja 22–06). Viikonlopputöitä on keskimäärin joka neljäs viikonloppu. Palkkaus muodostuu kaupan TES:n taulukkotuntipalkasta, vuoro- ja olosuhdelisistä sekä työtulokseen perustuvasta suoritepalkkauksesta. Palkattavien henkilöiden kanssa solmimme aluksi 6 kk pituisen määräaikaisen työsuhteen, jonka jälkeen on myös mahdollisuus töiden jatkumiseen tai jopa vakinaistumiseen.

Logistiikkakeskus sijaitsee Sipoossa lähellä Keravan rajaa. Julkinen liikenne (bussi) kulkee työvuorojen alku-ja loppuaikoina Helsingin keskustasta sekä Keravan juna-asemalta suoraan logistiikkakeskukselle. Matkustusaika Helsingin keskustasta bussilla taittuu noin 60 minuutissa. Omalla autolla liikkuville on myös varattu reilusti maksutonta pysäköintitilaa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään pikaisesti oheisen linkin kautta. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Rekrytointipalvelujen lisäksi tuotamme konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita sekä henkilöstövuokrausta. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1098725
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 11.3.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Porvoo, Sipoo, Helsinki, Järvenpää, Kerava, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Vantaa