(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijöitä telakalle
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2019

Suomen Henkilöstötalo on rehti ja huolehtiva työnantaja, joka työllistää vuosittain satoja työntekijöitä niin lyhyisiin kuin pitkiin työsuhteisiin lukuisille eri aloille. Työntekijöillemme tarjoamme reilut, vähintään työehtosopimusten (TES) mukaiset sopimukset, yksityisen työterveyshuollon, asianmukaiset työvarusteet, palkanmaksun kahdesti kuukaudessa sisäinen palkkahallintomme kautta. Henkilöstötalon koko osaava tiimi haluaa olla mukana työntekijöidensä uralla tarjoamalla joustavasti juuri heille sopivinta työtä.

Etsimme asiakkaallemme logistiikkatyöntekijöitä Turun telakalle määräaikaiseen työsuhteeseen lokakuuhun 2019 asti.

Työssäsi vastaat kuormien siirtämisestä laivaan sekä teet muita avustavia tehtäviä telakalla. Työ on 2-vuorotyötä. Etsimämme henkilö ymmärtää työturvallisuuden merkityksen ja tekee työnsä laadukkaasti alusta loppuun. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta vastaavista tehtävistä, sinut perehdytetään työhön. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, hyvää suomen kielentaitoa sekä reipasta asennetta työntekoon. Lisäksi sinulla pitäisi olla voimassa oleva työturvallisuuskortti (koulutuskin on mahdollista, kysy lisätietoja!)

Aloitus maaliskuussa 2019, työn kesto lokakuuhun 2019 asti. Hyvälle tekijälle mahdollisuus myös jatkoon! Palkkaus teknologiateollisuuden TES mukaan.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti sähköisen hakujärjestelmämme kautta tai lähettämällä hakemuksesi sekä CV:si sähköpostilla osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi. Käytä otsikkona hakemaasi paikkaa.

Tartu mahdollisuuteen ja tule mukaan Suomen Henkilöstötalon porukkaan! Tsemppiä hakuun!


Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/ 
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/