(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijöitä, SIPOO
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2019

Haluatko tehdä töitä logistiikka-alalla ja tienata siinä samalla mukavasti? Löytyykö sinulta reipasta asennetta, hyvää fyysistä kuntoa sekä tarkkuutta? Loistavaa, tässä voi olla uusi työsi!

Etsimme nyt kokoaikaisia LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÖITÄ asiakkaallemme Suomen suurimpaan ja moderneimpaan logistiikkakeskukseen Sipooseen Bastukärrin alueelle.

Mitä työnkuvaasi kuuluu?
 

  • Logistiikkatyöntekijänä vastaat pitkälti automatisoidun logistiikkakeskuksen käsin tehtävistä työvaiheista.
  • Työ pitää sisällään äänikeräystä, valokeräystä, uudelleenpakkausta tai manuaalikeräystä tuore tai päivittäistavarapuolella.
  • Tuoretuotteiden parissa työskentely tapahtuu + 4 – + 8 asteen lämpötilassa.
  • Kaikilla osastoilla työ on fyysistä ja liikkuvaa – nostoja ja askeleita kertyy siis reilusti.


Työ on kolmivuorotyötä aamu-, ilta- ja yövuorossa (klo 6–14, 14–22 ja 22–06). Viikonlopputöitä on keskimäärin joka neljäs viikonloppu. Palkkaus muodostuu kaupanalan TES:n taulukkotuntipalkasta, vuoro- ja olosuhdelisistä sekä työtulokseen perustuvasta suoritepalkkauksesta. Palkattavien henkilöiden kanssa solmimme aluksi 6-12 kk pituisen määräaikaisen työsuhteen, jonka jälkeen on mahdollisuus töiden jatkumiseen tai jopa vakinaistumiseen.

Tulet menestymään tässä työssä, kun sinulla on:


- reipas, fyysistä työtä pelkäämätön asenne
- hyvä fyysinen kunto
- tarkkuutta ja rutiininsietokykyäMitä tarjoamme sinulle?

  • Itsenäiset työtehtävät ainutlaatuisessa työympäristössä. Tämä ei ole ihan tavallista varastoduunia!
  • Mahtavan työilmapiirin! Henkilöstö viihtyy työssään hyvin, ja mikäli sinäkin tykkäät työstäsi ja pärjäät siinä, tarjolla voi hyvinkin olla pitkäaikainen työ.
  • Hyvän ja kannustavan palkkauksen.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja aloitukset sovitaan nopeasti. Lisätietoja tehtävään liittyen voi kysellä konsultti Jenni Hellevaaralta puh. 040 161 7122. Parhaiten tavoittaa arkisin klo 15-16.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi.