(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijöitä Porvooseen
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019

Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla.

Logistiikkatyöntekijä Porvooseen

Etsimme asiakkaallemme jo hieman varastoalan kokemusta omaavia logistiikan osaajia. Työtehtäväsi ovat mm. keräilyn, vastaanoton, lähettämön ja muiden varastotöiden parissa. Mikäli et jo ole logistiikan moniosaaja, me teemme sinusta sellaisen. Työssä käytetään Vastapaino, työntömasto ja pinoamistrukkia.

Työ on 2-vuoro työtä arkisin, vuorot ovat 6-14 ja 14-22 Olethan siis valmis työskentelemään vuorotyössä.

Työpaikka sijaitsee Porvoossa, joten omasta autosta on hyötyä. Tehtävä on määräaikainen ja töitä on tarjolla heti alkuun täydet 37,5h/vko. 

Nämä ominaisuudet sinulta jo ehkä löytyvätkin:

  • Kokemus varastotyöstä
  • Trukinajotaitoa
  • Tarkkuus ja huolellisuus
  • Täysi-ikäisyys
  • Hyvä suomen kielen taito
  • asenne työtä kohtaan

Erottuaksesi muista hakijoista kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja työkokemuksestasi tämän hetkistä työtilannettasi unohtamatta.

Haku päättyy sunnutaina 15.9.2019. Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Eikö kuulostakin hyvältä? Täytäthän hakemuksesi hae tätä paikkaa-linkin kautta. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostihakemuksia.

Tomi Joukahainen
Rekrytointikoordinaattori

tomi.joukahainen@transval.fi