(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijöitä Porvooseen
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla.

Hei porvoolainen tai porvoonmielinen logistiikka-alan osaaja!

Etsimme asiakkaallemme jo hieman varastoalan kokemusta omaavia logistiikan osaajia. Voit olla juuri valmistunut logistiikan perustutkinnon omaava uraansa aloitteleva logistiikkamestari tai jo vähän enemmän kokemusvuosia kartuttanut alan seppä. Tärkein ominaisuutesi työntekijänä on kuitenkin erinomainen asenne työntekoa ja uuden oppimista kohtaan.

Pääsääntöisesti työvuorosi sijoittuvat arkiaamuihin klo 7 alkaen mutta syksyn aikana toivomme työntekijältä tietysti joustavuutta vuorojen suhteen sillä kovin ruuhkahuippu on vasta tulossa! Olethan siis valmis työskentelemään vuorotyössä, myös viikonloppuisin.

Työtehtäväsi ovat mm. keräilyn, vastaanoton, trukinkäsittelyn ja muiden yleisten varastotöiden parissa. Mikäli et jo ole logistiikan moniosaaja, me teemme sinusta sellaisen.

Työpaikka sijaitsee Porvoossa, joten omasta autosta on hyötyä. Tehtävä on määräaikainen ja töitä on tarjolla heti alkuun täydet 37,5h/vko. 

Nämä ominaisuudet sinulta jo ehkä löytyvätkin:

  • IT-käyttökokemus tuotantoympäristössä
  • Trukinajotaito
  • Tarkkuus ja huolellisuus
  • Joustavuus
  • Työhöntarttuva ote ja halukkuus kehittyä moniosaajaksi
  • Kyky usean asian käsittelyyn yhtä aikaa
  • Tiimityöskentelytaidot
  • Täysi-ikäisyys
  • Hyvä suomen kielen taito

Erottuaksesi muista hakijoista kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja työkokemuksestasi tämän hetkistä työtilannettasi unohtamatta.

Haku päättyy sunnutaina 25.8.2019. Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Eikö kuulostakin hyvältä? Täytäthän hakemuksesi hae tätä paikkaa-linkin kautta. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostihakemuksia.

Tomi Joukahainen
Rekrytointikoordinaattori

tomi.joukahainen@transval.fi