(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijöitä Porvooseen
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2019
Toimenkuva
Haemme asiakasyrityksellemme työntekijöitä logistiikkaosastoille. Yrityksessä voi avautua paikka myös Team Leaderin tehtävään. Haussa on lähtökohtaisesti työntekijöitä, jotka voivat tehdä ainoastaan yövuoroa mutta tarvetta voi mahdollisesti olla myös henkilöille katkeavassa 3-vuorotyössä. Työaika on 40 h/vko. Työ alkaa mahdollisimman pian ja kestää arviolta neljä kuukautta, mutta voi jatkua myös pidempäänkin ja mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen on olemassa. Saat tehtävää varten kattavan perehdytyksen, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!
Odotamme sinulta
Työntekijänä olet huolellinen ja oma-aloitteinen, korkealla työmoraalilla varustettu henkilö. Sinulla on ripeä työote ja pystyt toimimaan tehdasympäristössä. Kykenet työskentelemään itsenäisesti ja ryhmässä. Lisäksi puhut sujuvaa suomenkieltä. Sinulla on mielellään alan työkokemusta mutta tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne ja halu tehdä töitä.
Koulutus ja työkokemus
Sinulla voi olla esim. varasto- tai logistiikka-alan koulutus suoritettuna ja/tai alan työkokemusta. Myös trukinajotaito katsotaan eduksi mutta ei ole vaatimus.
Muut tiedot
Oletko etsimämme henkilö? Siinä tapauksessa täytä avoin hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja liitä hakemukseen CV. Toimi nopeasti, sillä haastattelemme henkilöitä hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja saat arkisin klo 8-16 numerosta 019 560 1600 tai sähköpostitse porvoo@vmp.fi
Kesto
4kk, mahdollisesti pidempäänkin
Lisätietoja
Tiina Laukkanen, porvoo@vmp.fi, (019) 560 1600
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 23.08.2019 mennessä.