Logistiikkatyöntekijöitä Pitäjänmäkeen
Transval

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2021

Etsimme logistiikkatyöntekijöitä Pitäjänmäkeen

Jos olet reipas ja motivoitunut, oppimishaluinen, työtä pelkäämätön sekä logistiikasta kiinnostunut henkilö, joka on halukas kehittymään varastoalalla, laita hakemuksesi tulemaan välittömästi! Aikaisempi kokemus logistiikasta on sinulle eduksi, mutta ei välttämätöntä, sillä me koulutamme sinusta varastoalan ammattilaisen. Arvostamme hyvää tekemisen meininkiä, huumoria ja luotettavuutta.

Meillä on tarjolla useita erilaisia logistiikan työtehtäviä, kuten keräilyä, pakkaamista, postitusta ja lajittelua. Työpisteemme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä. Työvuorot sijoittuvat maanantain ja perjantain välillä aamu- sekä iltavuoroon (kello 6.00-23.00), joten toivomme sinun olevan joustava työvuorojen suhteen. 

Työkuvaasi kuuluu mm. generaattoreiden ja moottoreiden pakkausta, lastausta ja purkuas sekä trukin ja siirtovaunun ajoa, joten aiempi kokemus trukkiajosta katsotaan hyödyksi.

Menestyäksesi tehtävässä edellytämme sinulta:

  • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimitaitoja
  • Tehokasta työskentelyrytmiä
  • Hyvää suomen kielen taitoa
  • Joustavuutta työvuorojen suhteen

Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän rohkeasti hakemuksesi jo tänään.

 

Valtteri Alatalo

Rekrytointikoordinaattori

valtteri.alatalo@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

 


Ota yhteyttä:

Sähköposti: rekrytointi@transval.fi
Sijainti: Helsinki
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1529609
  • Tehtäväalue: Varastotyöt
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa