(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijöitä Pitäjänmäkeen
Transval Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2020

Haemme asiakkaallemme logistiikkatyöntekijöitä Helsingin Pitäjänmäkeen

Työtehtäviisi kuuluvat raskaiden komponenttien siirtämistä siltanostureilla ja vaunuilla. Valmis osaaja Sinun ei tarvitse olla, sillä tulet saamaan hyvän perehdytyksen tehtävään ja käytettäviin laitteisiin.

Työpiste sijaitsee hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella Helsingissä Valimon juna-aseman läheisyydessä. Töitä tehdään kahdessa vuorossa vuoroviikoin, aamuvuorossa klo 6 – 14 ja iltavuorossa klo 15 - 23. 

Toivomme Sinulta:

  • Hyvää fyysistä kuntoa
  • Tarkkuutta ja huolellisuutta
  • Reipasta ja motivoitunutta asennetta työntekoon
  • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

Työpaikassa työturvallisuuskortti on pakollinen, tarvittaessa koulutamme sen ennen työsuhteen alkua. Tehtävään valituille henkilöille tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävää pikaisesti klikkaamalla Hae tähän paikkaan -painiketta.

Teemu Juntunen
Rekrytointikoordinaattori
teemu.juntunen@transval.fi

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

 


Ota yhteyttä:

Sähköposti: rekrytointi@transval.fi Sijainti: Pitäjänmäki