(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijöitä, Pirkanmaa (kesätyö)
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Haemme Pirkanmaalla sijaitsevalle asiakasyrityksellemme logistiikkatyöntekijöitä kesätöihin.

Työtehtäviin kuuluu erilaisia logistiikan töitä, kuten tuotteiden keräily, tuloutus ja hyllytys sekä yleiset varaston ylläpitoon kuuluvat työt. Hakijoilta toivotaan trukinajotaitoa, oma-aloitteisuutta, hyvää fyysistä kuntoa ja reipasta asennetta. Tärkeimpiä ominaisuuksia hakemissamme työntekijöissä ovat ripeä työote sekä halu oppia uutta ja kehittyä työssään.

Aiempi kokemus varastotöistä katsotaan eduksi. Valituilla henkilöillä tulee olla valmius vuorotyöhön. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan myös eduksi.

Työsuhteen kesto voi vaihdella, joten kerrothan käytettävyydestäsi hakemuksessasi; milloin voisit aloittaa ja mihin asti olet valmis työskentelemään. Reippaalla työntekijällä voi olla mahdollisuus jatkaa työskentelyä myös kesän jälkeen. Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi ja osaamisestasi.


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.