Logistiikkatyöntekijöitä palautusterminaaliin
Transval Henkilöstöpalvelut

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2021

Etsimme osa-aikaisia logistiikkatyöntekijöitä Sipooseen

Tehtävässä työskentelet varaston tukitoimintojen parissa. Työsi painottuu kuljetusapuvälineiden eli rullakoiden ja lavojen käsittelyyn. Tulevaisuudessa sinulla on myös mahdollisuus kouluttautua ääniohjatun keräilyn työtehtäviin käyttötavarapuolelle.

Sipoon logistiikkakeskus toimii vuorokauden ympäri. Työvuoroja tarjotaan sinulle viikoittain tekstiviestitse, joista pystyt itse valitsemaan joustavasti tilanteeseesi sopivat vuorot. Vuorot sijoittuvat arkipäiville joko aamuun (06-14), iltaan (14-22) tai yöhön (22-06). Tarjolla tulee olemaan myös viikonloppuvuoroja, sekä lauantaina että sunnuntaina. Työ sopii siis loistavasti esimerkiksi opiskelijalle tai lisätyötä hakevalle. Erityisen tärkeää on, että pystyt työskentelemään 21.6.-24.6. välisen ajan joka päivä.

Aiempi kokemus varastoalalta tai muusta rutiininomaisesta työskentelystä on eduksesi. Työ ei kuitenkaan vaadi aikaisempaa kokemusta, sillä sinut perehdytetään työhön. Tehtävissä pärjää hyvin reippaalla asenteella ja hyvällä fyysisellä kunnolla.

Palkkaus perustuu kaupan alan (varasto) pääkaupunkiseudun palkkataulukkoon ja työehtosopimukseen.

Parhaimmat edellytykset tehtävässä menestymiseen ovat:

  • Hyvä fyysinen kunto
  • Oma-aloitteisuus
  • Hyvät vuorovaikutustaidot
  • Olet täysi-ikäinen

Toimipisteeseen on heikot julkiset kulkuyhteydet etenkin viikonloppuisin, joten oman auton käyttömahdollisuus on eduksesi.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täyttyvät heti sopivien tekijöiden löydyttyä. Kannattaa siis hakea pikaisesti!

 

Mico Syrjäpalo

Rekrytointikoordinaattori

mico.syrjäpalo@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

 

 


Ota yhteyttä:

Sähköposti: rekrytointi@transval.fi
Sijainti: Sipoo
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1464787
  • Tehtäväalue: Varastotyöt
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Sipoo, Uusimaa