(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijöitä palautusterminaaliin
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2020

Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla.

Etsimme osa-aikaisia logistiikkatyöntekijöitä Sipooseen

Tehtävässä työskentelet varaston tukitoimintojen parissa. Työsi painottuu kuljetusapuvälineiden eli rullakoiden ja lavojen käsittelyyn.

Sipoon logistiikkakeskus toimii vuorokauden ympäri. Työvuoroja tarjotaan sinulle viikoittain tekstiviestitse, joista pystyt itse valitsemaan joustavasti tilanteeseesi sopivat vuorot. Vuorot sijoittuvat arkipäiville joko aamuun (06-14), iltaan (14-22) tai yöhön (22-06). Tarjolla tulee olemaan myös viikonloppuvuoroja, sekä lauantaina että sunnuntaina. Työ sopii siis loistavasti esimerkiksi opiskelijalle tai lisätyötä hakevalle.

Aiempi kokemus varastoalalta tai muusta rutiininomaisesta työskentelystä on eduksesi. Työ ei kuitenkaan vaadi aikaisempaa kokemusta, sillä sinut perehdytetään työhön. Tehtävissä pärjää hyvin reippaalla asenteella ja hyvällä fyysisellä kunnolla.

Palkkaus perustuu kaupan alan (varasto) pääkaupunkiseudun palkkataulukkoon ja työehtosopimukseen.

Parhaimmat edellytykset tehtävässä menestymiseen ovat:

  • Halu oppia uutta ja kehittyä
  • Hyvä fyysinen kunto
  • Oma-aloitteisuus
  • Hyvät vuorovaikutustaidot
  • Olet täysi-ikäinen

Toimipisteeseen on heikot julkiset kulkuyhteydet etenkin viikonloppuisin, joten oman auton käyttömahdollisuus on eduksesi.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täyttyvät heti sopivien tekijöiden löydyttyä. Kannattaa siis hakea pikaisesti! Hae paikkaa Hae tätä paikkaa- painikkeesta.

Haku päättyy 31.3.2020

Linda Dikert

Rekrytointikoordinaattori

linda.dikert@transval.fi