(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijöitä monipuolisiin tehtäviin tuorevarastolle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

Haluatko uusia haasteita logstiikka-alalla ja tienata siinä samalla mukavasti? Tule töihin Sipooseen Bastukärrin alueelle!

Etsimme nyt kokoaikaisia LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÖITÄ asiakkaallemme Suomen suurimpaan ja moderneimpaan logistiikkakeskukseen.

Logistiikkatyöntekijänä vastaat pitkälti automatisoidun logistiikkakeskuksen käsin tehtävistä työvaiheista. Työskentelet tuoretuotteiden parissa + 4 – + 8 asteen lämpötilassa. Työ on fyysistä ja liikkuvaa – nostoja ja askeleita kertyy siis reilusti.

Työskentelet monipuolisesti seuraavissa tehtävissä:
- äänikeräys, jossa keräilet ääniohjauksen mukaisesti asiakastilauksen mukaiset tuotteet
- valokeräys, jossa keräilet valo-ohjauksen avulla asiakastilauksen mukaiset tuotteet
- uudelleenpakkaus, jolloin purat suuremmat tuote-erät pienempiin varastoitaviin laatikoihin
- manuaalikeräys, jossa keräät, tarroitat ja lemppaat asiakastilauksen mukaiset erät automaattilinjastoon.

Teet kolmivuorotyötä aamu-, ilta- ja yövuorossa (klo 6–14, 14–22 ja 22–06). Viikonlopputöitä on keskimäärin joka neljäs viikonloppu. Palkkaus muodostuu kaupanalan TES:n taulukkotuntipalkasta, vuoro- ja olosuhdelisistä sekä työtulokseen perustuvasta suoritepalkkauksesta. Palkattavien henkilöiden kanssa solmimme aluksi 6-12 kk pituisen määräaikaisen työsuhteen, jonka jälkeen on mahdollisuus töiden jatkumiseen tai jopa vakinaistumiseen.

Logistiikkakeskus sijaitsee Sipoossa Lahden moottoritien varrella. Työpaikalle pääsee julkisilla Helsingin keskustasta ja Keravan juna-asemalta, mutta työaikojen vuoksi liikkuminen on omalla autolla helpointa. Työpaikalla on reilusti maksutonta pysäköintitilaa.

Tässä työssä tulet menestymään, kun sinulla on:
- reipas, fyysistä työtä pelkäämätön asenne
- hyvä fyysinen kunto
- tarkkuutta ja rutiininsietokykyä.

Tarjoamme sinulle itsenäiset työtehtävät Suomessa ainutlaatuisessa työympäristössä. Tämä ei ole ihan tavallista varastoduunia! Henkilöstö viihtyy työssään hyvin, ja mikäli sinäkin tykkäät työstäsi ja pärjäät siinä, tarjolla voi hyvinkin olla pitkäaikainen työ.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi, sillä kuulemme mielellämme sinusta, toiveistasi ja tulevaisuuden työsuunnitelmistasi lisää! Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja töihin pääsee nopeasti. Lisätietoja tehtävään liittyen voi kysellä konsultti Jenni Hellevaaralta puh. 040 161 7122. Parhaiten tavoittaa arkisin klo (15-16.)


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi.