(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijöitä Metso Minerals Oy:lle
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme asiakasyrityksellemme Metso Minerals Oy:lle Tampereelle logistiikkatyöntekijöitä.

Tehtävässä edellytetään trukinajotaitoa, voimassa olevaa työturvallisuuskorttia (tai mahdollisuutta hankkia se ennen työn aloitusta) sekä valmiutta 2-vuorotyöhön. Aiempi kokemus varastotyöstä tai logistiikka-alan koulutus katsotaan eduksi.

Työt alkavat 6 kk:n sopimuksella ja voi olla mahdollista, että työt jatkuvat määräajan jälkeen. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.