(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijöitä lentokentälle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018

Kiinnostaako sinua vakituinen työ Helsinki-Vantaan lentokenttäympäristössä? Etsitkö koko- tai osa-aikaista työtä ja olet joustavasti valmis työskentelemään vuorotyössä?

Etsimme nyt LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÖITÄ Helsinki-Vantaan lentokentän terminaalitilojen operatiivisesta toiminnasta vastaavalle asiakkaallemme.

Työssäsi vastaat lentokentän terminaaliympäristön toimivuudesta ja asiakasviihtyvyydestä. Huolehdit, että matkustajien matkatavaroiden kuljetukseen tarkoitetut kuljetuskärryt ovat aina helposti asiakkaiden saatavilla niille tarkoitetuissa pisteissä. Ylläpidät terminaalin järjestystä ja toimivuutta keräten käyttämättömät kärryt pois käytäviltä. Työ pitää sisällään myös mahdollisesti muita terminaalin ylläpitoon ja järjestykseen liittyviä avustavia tehtäviä.

Tässä työssä tulet menestymään, kun sinulla on:

- intoa reipasta ja fyysistä logistiikkatyötä kohtaan
- itsenäistä ja aktiivista otetta työhön
- valmius sitoutua säännöllisiin viikkotyöaikoihin koko-, tai osa-aikaisesti ja
- iloinen ja positiivinen, avulias asiakaspalveluasenne

Tarjoamme sinulle vastuullisen, toistaiseksi voimassaolevan työn vaihtelevilla työajoilla. Työaikamuotoja on tarjolla useita eri vaihtoehtoja 15 - 40 h/vko välillä, 5 - 10 h/pvä, tilanteesi ja toiveesi mukaan. Työajat sijoittuvat ma - su välille 24 h/vrk.

Lentokenttäympäristössä työskentely edellyttää nuhteetonta taustaa ja hyvää asiakaspalvelualttiutta. Kaikille tehtävään valituille henkilöille tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään pikaisesti oheisen linkin kautta. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan kesä-heinäkuussa.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.