(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijöitä (kesätyö), Keski-Suomi
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme Keski-Suomessa sijaitseville asiakasyrityksillemme logistiikkatyöntekijöitä kesätöihin. 

Työtehtäviin kuuluu erilaisia logistiikan töitä, kuten tuotteiden keräily ja hyllytys sekä yleiset varaston ylläpitoon kuuluvat työt. Hakijoilta toivotaan trukinajotaitoa, oma-aloitteisuutta, hyvää fyysistä kuntoa ja reipasta asennetta.

Aiempi kokemus varastotöistä sekä oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Valituilla henkilöillä tulee olla valmius vuorotyöhön ja joissain tehtävissä vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Työsuhteen kesto voi vaihdella, joten kerrothan käytettävyydestäsi hakemuksessasi; milloin voisit aloittaa ja mihin asti olet valmis työskentelemään. Reippaalla työntekijällä voi olla mahdollisuus jatkaa työskentelyä myös kesän jälkeen. Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi ja osaamisestasi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.