(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijöitä kesätöihin
Inex Partners Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2019

Haluatko kesätyön, jossa voit kehittyä logistiikan osaajaksi? Palkkaamme täksi kesäksi 200 kesätyöntekijää Suomen suurimpaan, automatisoituun päivittäistavaralogistiikkakeskukseen.

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ MONIPUOLISIIN LOGISTIIKAN TYÖTEHTÄVIIN

Millainen on logistiikan kesätyö Inex Partnersilla?

Kesätyöntekijän tehtäviin voi kuulua tavaran vastaanotto, uudelleenpakkaus, ääni- ja valokeräys, lähettämö- tai terminaalityöt kuiva- tai tuoretuotevarastossa (+2 - 8 asteessa). Kesätyö on vuorotyötä aamu-, ilta-, ja yövuoroissa. Vuorotyö tarjoaa tilaisuuden arjen vaihtelevuuteen, kun työajat sijoittuvat eri viikonpäiville ja kellonajoille. Toivomme, että kesätyöntekijämme pystyisivät sitoutumaan työskentelyyn yhtäjaksoisesti vähintään kolmen kuukauden ajaksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

- Kilpailukykyisen kuukausipalkan, joka muodostuu peruspalkasta, lisistä sekä kannustavasta suoritepalkkauksesta - pääset tienaamaan mukavan summan syksyä varten
- Kattavan perehdytyksen tehtäviin
- Nuorekkaan ja rennon työyhteisön
- Laajat ja monipuoliset S-ryhmän henkilöstöedut ympäri Suomen
- Kuntosalin ja edullisen henkilöstömyymälän
- Arvokasta työkokemusta tekniikasta ja logistiikasta luotettavana suomalaisena työnantajana tunnetun S-ryhmän palveluksessa

Mitä odotamme sinulta?

- Omaat reippaan ja oma-aloitteisen asenteen työntekoon sekä joustavuutta siirtyä tehtävästä toiseen
- Hyvää fyysistä kuntoa
- Haluat aidosti oppia uutta logistiikkatöistä ja kehittää osaamistasi
- Vähintään 18 vuoden ikää

Keravan asemalta on bussiyhteys jokaiseen työvuoroon. Kesätyöhaastattelut pidetään päivisin Inexin päivittäistavaralogistiikkakeskuksessa Sipoossa osoitteessa Keuksuontie 3. Järjestämme tarvittaessa kuljetuksen Keravan asemalta haastatteluun.

Katso Annan video Inexin tarjoamista tehtävistä osoitteessa: https://www.youtube.com/watch?v=e_HxPrRr3-4

Herättikö kesätyö Inexillä kiinnostuksesi?

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaina, joten haethan tehtävää pian, kuitenkin viimeistään 5.5.2019.

Otamme yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin sähköpostitse ja kaikille hakijoille ilmoitetaan viimeistään hakuajan päätyttyä.

Inex Partners Oy on SOK:n tytäryhtiö ja vastaa S-ryhmän logistiikasta. Inexin uudet päivittäis- ja käyttötavaralogistiikkakeskukset sijaitsevat Sipoossa, osoitteessa Keuksuontie 1-3. Tämän hetken henkilöstömäärä on noin 1200 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2017 oli 366,2 miljoonaa euroa.