(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijöitä keräys- ja pakkaustehtäviin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2018Työn kuvaus:
  Berner Oy on vuonna 1883 perustettu suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotemerkit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Berner tuottaa ja maahantuo tuotteita ja palveluita, joiden tarkoituksena on tuoda ihmisten arkeen hyvinvointia. Yrityksen arvot työ, rehellisyys ja ihminen näkyvät työyhteisömme aidossa välittämisen kulttuurissa ja yrittäjähenkisyydessä. Jokaista työntekijää arvostetaan menestyksen tekijänä. Positiivinen Me-henki on voimavara meidän jokaisessa työssä.
   
Haemme Bernerin kanssa yhteistyössä logistiikkatyöntekijöitä eri pituisiin työsuhteisiin. Näyttöjen kautta sinulla on mahdollisuus vakinaistua yritykseen. Työtehtävät voivat koostua esimerkiksi pakkaus-, keräily- tai hyllytystehtävistä. Työntekopaikka sijaitsee lentokentän läntisellä puolella Viinikanmetsän alueella.
   
Etsimämme henkilö on jo hieman varastokokemusta kartuttanut henkilö. Etenkin aiempi kokemus keräys- ja työntömastotrukkien käytöstä katsotaan eduksi paikkoja täytettäessä. Hyvä fyysinen kunto auttaa pärjäämään tässä tehtävässä. Yrityskielenä on suomi, jonka myötä edellytämme hyvää suomen kielen osaamista.
   
Työtehtävät vaihtelevat osastoittain, mutta ovat keräilypainotteisia.
   
Mikäli kiinnostuit työskentelystä suomalaisessa perheyrityksessä, ilmianna itsesi jättämällä rohkeasti hakemus! Voit myös suoraan olla yhteydessä hakuprosessista vastaavalle henkilölle lähettämällä sähköpostia osoitteeseen emma.vuorenmaa@adecco.fi tai soittamalla 040 630 4014. Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme jo haun aikana.
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Varastotyöntekijä


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Emma Vuorenmaa, 0406304014


Toimipaikka:  VANTAA