(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijöitä Hyvinkäälle
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla.

Etsimme logistiikka-alan ammattilaisia Hyvinkäälle

Transval teollisuuspalvelut etsii nyt Hyvinkään Sahanmäen logistiikkakeskukseen ammattitaitoisia ja hyvällä asenteella varustettuja logistikkatyöntekijöitä raskaiden tavaroiden pariin.

Työtehtäviin kuuluu pääasiassa kontitus, pakkaaminen ja työkoneilla ajaminen. Käytössä olevina työkoneina on muun muassa hallinosturit, vetomestari, pyöräkuormaaja sekä vastapainotrukki. Työssä käytetään myös yleisiä puutyön työkaluja, kuten naulapyssy, vasara ja sirkkeli. 

Työajat sijoittuvat arkipäiville pääasiassa klo 6-18 välille, mutta muuttuvien tilanteiden varalle toivomme sinulta joustavuutta työaikojen suhteen. Palkkaus on puusepänteollisuuden työehtosopimuksen mukainen.

 Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Omatoimista otetta työhön
  • Kokemusta logistiikka-alalta
  • Täysi-ikäisyyttä
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Hyvää fyysistä kuntoa

Eduksesi on, jos olet kerryttänyt kokemusta yhdestä tai useammasta koneesta ja työkaluista sekä omistat työturvallisuuskortin.

Työt pääset aloittamaan nopeallakin aikataululla ja hyville tekijöille on tarjolla töitä pidemmäksi aikaa.

 

Kiinnostuitko? Haku päättyy sunnuntaina 15.12.2019 ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Täytäthän hakemuksesi hae tätä paikkaa -linkin kautta.

Linda Dikert
Rekrytointikoordinaattori

linda.dikert@transval.fi