(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijöitä Framery Oy:lle
Framery Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018

Framery on alansa edelläkävijä, joka valmistaa ja kehittää äänieristettyjä työtiloja, jotka lisäävät onnellisuutta työpaikoilla. Framery perustettiin vuonna 2010 ja sen tuotteilla ratkaistaan melu- ja yksityisyysongelmia maailman johtavien brändien toimistoissa. Framery on yksi Suomessa nopeimmin kasvavista yrityksistä.

Etsimmekin nyt Frameryn energiseen ja nuorekkaaseen koko ajan kasvavaan joukkoon reippaita ja tarkkoja

LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÖITÄ suomalaisten innovaatiotuotteiden pariin.

Tulet sijoittumaan logistiikan tiimiin, joka hoitaa sekä sisäistä logistiikkaa että lähtevän ja saapuvan tavaran laituria. Työ sisältää monipuolisesti myös muita logistiikan tehtäviä, kuten tuotantolinjojen osapalvelua sekä hyllyjen täyttöä. Katsomme eduksesi trukinajotaidon.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi teollisuuden tehtävien saralla. Frameryllä työtä tehdään hyvässä porukassa, hyvällä fiiliksellä. Työpaikalla on loistava yhteishenki, joten pääset osaksi tätä mukavaa ja rentoa työporukkaa. Työtä tehdään siistissä ja viihtyisässä tehdasympäristössä kahdessa vuorossa.

Työpaikka sopii hyvin myös työuransa alussa olevalle tekijälle eikä aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ole välttämätöntä. Työssä ollaan tekemisissä mm. puun ja lasin kanssa, joten jos sinulla on aikaisempaa kokemusta näistä materiaaleista, laskemme sen eduksesi.

Tärkeintä kuitenkin on, että olet huolellinen ja ahkera työntekijä, jolta löytyy korkea työmotivaatio ja pystyt sitoutumaan tehtävään. Sinut tullaan perehdyttämään tehtävään ja sinulla on takanasi osaavan tiimin tuki.

Hae paikkaa pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana! Työ alkaa mahdollisimman pian ja kestää vuoden loppuun. Työsuhteen jatko selviää lähempänä loppuvuotta, tarpeen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Sihdin/Adeccon HR konsultti Juulia Lehtonen, p. 050 444 4448 / juulia.lehtonen@adecco.fi.