(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijöitä, AGCO Power Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Nyt valinnat ratkaisee oikea asenne! Asiakkaamme tilauskannan vahvistuessa haemme asiakkaallemme AGCO Power Oy:lle Nokian Linnavuoreen 4 uutta logistiikkatyöntekijää.

Omaatko sen kuuluisan oikean asenteen ja hyvän työotteen? Haluatko kasvaa logistiikka- ja varastotyön ammattilaiseksi? AGCO Power kutsuu nyt tekijöitä töihin!

Työt alkavat syksyn aikana. Uudet työntekijät otetaan sisään porrastetusti pienryhmissä ja työt alkavat kattavalla, palkallisella koulutuksella.

Koulutustaustasi on esimerkiksi ammatillisen perusasteen koulutus, mielellään logistiikan tai varastoinnin puolelta. Myös aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksesi.

Pääasia on kuitenkin, että sinulla on se oikea asenne ja ote työntekoon, sillä tulemme kouluttamaan valitut tekijät tehtäviinsä.

Tarjolla on nyt kauttamme paikka maailman johtaviin dieselmoottorien valmistajiin lukeutuvan yrityksen logistiikkaosastolla. Tulet työllistymään määräaikaiseen työsuhteeseen, jossa töitä tehdään 1 – 4 -vuorossa, osastosta riippuen. Määräaikaiset työsuhteet kestävät 21.12.2018 asti.

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, niin laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi mahdollisimman kattavasti. Nyt kannattaa hakea! Halutessasi voit kysyä tehtävästä lisätietoa meiltä myös puhelimitse. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsulttimme Noora Mäkinen, suora 050 443 0350.