(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijä/Trukkikuski
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme hyvän asenteen omaavaa logistiikkatyöntekijää.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy kova työmotivaatio, reipas asenne sekä aitoa kiinnostusta logistiikkatyötä kohtaan. Työnkuvaan kuuluu monipuolisesti erilaisia tehtäviä varaston ylläpitoon liittyen. Aikaisempi kokemus varastotyöstä sekä vastapainotrukista katsotaan eduksi. Pääasia kuitenkin on, että sinulta löytyy oikea asenne ja halu oppia uutta!

Työpaikan sijainnin takia sinulla tulee olla oma auto käytössäsi. Toivomme myös valmiutta vuorotyöhön. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarjoamme pitkäaikaisen työn, jossa on mahdollisuus oppia lisää ja kehittyä työn mukana, laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.