(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijä/trukkikuski, Riihimäki
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme logistiikkatyöntekijää Riihimäelle.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy työmotivaatiota, reipasta asennetta sekä aitoa kiinnostusta logistiikkatyötä kohtaan. Työnkuvaan kuuluu monipuolisesti erilaisia tehtäviä varaston ylläpitoon liittyen.

Työ edellyttää aikaisempaa kokemusta varastotyöstä ja trukilla ajosta.

Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.