(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijä/Keräilijä
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020

Nordqvistillä työhön ja teehen suhtaudutaan intohimoisesti ja korkeaa laatua vaalien. Haemme nyt asiakkaamme organisaation vahvistukseksi tarkkaa ja toimeliasta Logistiikkatyöntekijää/Keräilijää. 

Kyseessä on vakituinen työsuhde ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työpaikka sijaitsee Nurmijärvellä noin 40 min Helsingin keskustasta. 


Työtehtävät

Työskentelet osana kuuden hengen varasto- ja tuotantotiimiä ja pääset tekemään monipuolisesti erilaisia varaston tehtäviä, kuten trukilla-ajoa, tuotteiden ja tavaroiden keräilyä sekä lähettämistä huolehtien omalta osaltasi varaston toimivuudesta.

Työskentely tapahtuu arkisin klo 7:30-15:30 välillä. 

Edellytykset

Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta varastotöistä ja tasalla olevat IT-taidot mm. MS Officen ja toiminnanohjausjärjestelmien parista. Olet tiimityöskentelijä ja haluat tuoda oman arvokkaan panoksesi yrityksen toimintaan. Viestit sujuvasti suomeksi ja arvostamme myös englannin ja/tai venäjän kielen osaamista. 

Edut

Nordqvist tarjoaa sinulle erittäin viihtyisät ja uudet toimitilat sekä kivan ja kannustavan tiimin.

Lisätiedot

Jos kiinnostuit, hae tehtävää pikaisesti, sillä hakuprosessi käynnistetään heti! ”Tee hetkestä elämys!”

Yhteyshenkilöt

Sigrid Puhilas-Ikonen
sigrid@poolia.fi
+358207290839

Nordqvist Oy

Huolimatta siitä, ettei meitä suomalaisia varsinaisesti pidetä teen suurkuluttajina, olemme me juoneet tätä virkistävää ja herkullista juomaa jo vuosikymmeniä. Tee on lämmittänyt meitä kylminä talvipäivinä ja sekä virkistänyt että raikastanut oloamme kesähelteillä.

Me Nordqvistilla haluamme tehdä jokaisesta teehetkestä todellisen elämyksen. Tätä periaatetta olemme suomalaisena perheyrityksenä toteuttaneet jo vuodesta 1979 lähtien. Uskomme laadukkaaseen teehen ja kauniisiin pakkauksiin. Ensisijaisesti teen pitää kuitenkin maistua hyvältä. Nämä arvot toteutamme ostamalla teen, rooiboksen sekä teesekoituksiamme kaunistavat kukat, hedelmät ja marjat tarkoin valituilta tuottajilta. Huolehdimme myös tuotteidemme laadusta, vastuullisuudesta ja turvallisuudesta. Haluamme, että sinä voit nauttia teetä hyvällä ja huolettomalla mielellä.

Nordqvistin Nurmijärvellä sijaitseva teetalo ja siellä työskentelevät ihmiset haluavat tehdä joka päivä parhaansa hyvän teen vuoksi. Jokainen työvaihe, aina tuotekehittelyä, maustamista, tarkastusta ja pakkausta myöden suoritetaan intohimolla. Tee ei ole meille vain myymämme tuote, se on osa elämäämme. Haluamme, että tee tuottaa hyvää mieltä ja lämpöä juuri sinulle.

Nordqvistillä työhön ja teehen suhtaudutaan intohimoisesti ja korkeaa laatua vaalien. 

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter