Logistiikkatyöntekijä
Valmet Automotive EV Power Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2021

 

Esittely

Nopeus on aina ollut osa DNA:tamme, joten tiimimme jäsenenä pääset mukaan ohituskaistalle! Valmet Automotivella työskentelee maailmanlaajuisesti lähes 4500 työntekijää, joita yhdistää rajaton intohimo liikkuvuuteen ja innovaatioihin. Panostuksemme eDrive-tekniikkaan – yhdessä erinomaisen valmistusosaamisen kanssa – tekee meistä kokeneen ja visionäärisen kumppanin tuotekehityksen ja tuotannon alueella kasvavassa teollisuudessa.


Uusi sähköisen liikenteen liiketoimintalinjamme (EVBL) kehittää ja valmistaa akkujärjestelmiä 48 V:sta korkeajännitteisiin auto- ja teollisuussovelluksiin. Valmet Automotive:n palveluvalikoima kattaa kokonaisuuden sopimusvalmistuksesta akkujärjestelmien toimituksiin.


Tehtäväkuvaus ja edellytykset


Etsimme Uudenkaupungin proto- ja piensarja-akkutuotannon tiimiin yhtä osaavaa työntekijää lisää sisäiseen logistiikkaan. Prototuotannon vastuulla ovat kaikki akkujen tuotantoon liittyvät vaiheet asentamisesta laadunmittaukseen ja sisäiseen logistiikkaan, kuten tavaran vastaanottoa, vastaanottotarkastusta, sisäisen materiaalivirran hoitoa, lähtevän tavaran pakkausta ja varaston kunnossapitoa. Tehtävä sisältää myös muita töitä tuotannon osa-alueilta.

 

Työ akkujen tuotannossa edellyttää aikaansaavaa, tarkkaa ja huolellista työotetta. Painotamme työskentelyssä työturvallisuutta ja laatua. Sähköturvallisuus- ja ensiapukurssin suorittamisen katsomme eduksi, mutta tarvittaessa saat meiltä koulutuksen näihin.


Tarjoamme hakijalle


Viime vuosien historiallinen muutos niin autoteollisuudessa kuin Valmet Automotivessakin tarjoaa hakijoille mahdollisuuksia todella vaihteleviin, monipuolisiin ja mielenkiintoisiin uravalintoihin. Meillä kohtaavat maailman eturivin autonvalmistajan perinteet ja usko rajoittamattomiin mahdollisuuksiin, hyvän työelämän arvot sekä tunne uuden luomisesta. Kaikki toimipaikkamme jakavat yhteisen kulttuurin – niin Suomessa, Saksassa kuin Puolassa.


Lisätietoja


Katja Aaltonen
Area Supervisor
+358 40 354 8950
Arkisin klo 10-14


Hyppää kiihdytyskaistalle ja lähetä hakemuksesi ti 7.12. mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1527358
  • Tehtäväalue: Prosessiteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Valmet Automotive EV Power Recruiter
  • Puhelin: +358204848111
  • Sijainti: 23500 Uusikaupunki, Autotehtaankatu 14