Logistiikkatyöntekijä
Inex Partners Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2021
Haemme nyt Sipoon päivittäistavaralogistiikkakeskukseen

LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÖITÄ

vakituisiin ja kokoaikaisiin työsuhteisiin

Työtehtäväsi voivat olla tavaran vastaanottoa, uudelleenpakkausta, keräystä, terminaalitöitä sekä muita logistiikkatehtäviä kuiva- tai tuoretuotevarastossa. Tuoretuotevarastolla työskennellään viilennetyissä tiloissa (+2 - +8 C).

Päivittäistavaralogistiikkakeskus toimii vuorokauden ympäri, joten työ on vuorotyötä aamu-, ilta- ja yövuoroissa. Keravan asemalta on bussiyhteys logistiikkakeskukseemme.

Meillä pääset tekemään töitä modernissa työympäristössä osana mukavaa työyhteisöä. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja tarjoamme kilpailukykyisen palkan kannusteineen sekä S-ryhmän monipuoliset henkilöstöedut.

Pärjäät työssä, jos olet reipas, oma-aloitteinen ja yhteistyötaitoinen ja sinulla on hyvä työmotivaatio sekä kyky työskennellä nopeatempoisessa työympäristössä. Työpäivän aikana liikutaan paljon, joten edellytämme hyvää fyysistä kuntoa. Tärkeintä on kuitenkin positiivinen asenne työtä kohtaan.

Haluatko liittyä joukkoomme?

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten haluamme kuulla sinusta mahdollisimman pian. Täytä hakemus viimeistään 26.9.2021 mennessä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot